Ηλεκτρικός φράχτης για άλογα

Ένας ηλεκτρικός φράχτης αλόγων μπορεί να είναι η σωστή λύση χάρη στην πρακτικότητα και την οικονομία του.

Με τον καιρό, όλο και περισσότεροι κτηνοτρόφοι σε όλο τον κόσμο, ως εργαλείο για τη διατήρηση των ζώων τους, χρησιμοποιούν τον ηλεκτρικό φράχτη. Είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο καθώς προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε ανάγκη. Μπορεί να κατασκευαστεί για:

• μακριές ή κοντές φράχτες,
• εκτρεφόμενα ή άγρια ​​ζώα,
• προσγειωθείτε με ηλεκτρικό ρεύμα 220 V ή χωρίς ρεύμα χρησιμοποιώντας μια συσκευή μπαταρίας 12 V.
Τα άλογα είναι σίγουρα μεταξύ των ζώων φάρμας για τα οποία χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο η ηλεκτρική περίφραξη.

Ηλεκτρικός φράχτης για άλογα: ποια υλικά να χρησιμοποιήσετε;
Η κατασκευή ηλεκτρικού φράχτη για άλογα απαιτεί κάποιες μικρές διαφορές σε σχέση με άλλα ζώα, πρώτα απ' όλα για τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Στην πραγματικότητα, για τα άλογα είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένας φράχτης με ψηλότερους στύλους από άλλα ζώα, επομένως προκύπτει ότι ακόμη και το ύψος των γραμμών σύρματος ή ταινίας πρέπει να είναι διαφορετικό από τα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για άλλα ζώα.

Τα συνιστώμενα ύψη για τα άλογα είναι:

• πρώτη γραμμή 85 cm από το έδαφος
• δεύτερη γραμμή 140 cm από το έδαφος
Επομένως, υπολογίζοντας επίσης το βάθος στο οποίο πρέπει να εισαχθεί ο πάσσαλος στο έδαφος, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε πασσάλους μήκους περίπου 2 μέτρων.

Gemi Elettronica: οι λύσεις μας για τον ηλεκτρικό φράχτη για άλογα
Μεταξύ των προϊόντων ηλεκτρικής περίφραξης που διαθέτει η Gemi Elettronica, εκτός από τα τροφοδοτικά και μονωτήρες μπαταριών 220 V ή 12 V για ξύλινους στύλους και σιδερένιους στύλους, υπάρχουν επίσης διαφορετικοί τύποι σύρματος και ταινίας.

Το σύρμα, το τμήμα 4 mm², συνιστάται για άλογα ή ο ιστός είναι πιο κατάλληλος.

Το άλογο είναι στην πραγματικότητα ένα ζώο με ελαφρώς λιγότερο ανεπτυγμένη όραση από αυτή άλλων ζώων. Επομένως, το μεγαλύτερο πάχος του πλέγματος διευκολύνει το ζώο να δει τον ηλεκτρικό φράκτη γύρω του.

Η Gemi Elettronica έχει μια μακρά ιστορία πίσω της στον κόσμο των ηλεκτρικών περιφράξεων, τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το νόμο και ξεκάθαρα κατασκευασμένα στην Ιταλία.

Η Gemi Elettronica είναι η καλύτερη λύση για τον ηλεκτρικό φράχτη αλόγων σας.

Προϊόντα διαθέσιμα απευθείας σε αυτόν τον σύνδεσμο.