Έχετε πρόβλημα καπνού στην πιτσαρία σας; Εδώ έχεις συνέπειες και λύσεις

Έχετε πρόβλημα καπνού στην πιτσαρία σας; Εδώ έχεις συνέπειες και λύσεις

Ένα από τα μεγαλύτερα γαστρονομικά πάθη στην Ιταλία και στον κόσμο είναι σίγουρα η πίτσα.
Εκτός από παράδοση ιταλικής προέλευσης, η πίτσα και η βραδιά σε μια πιτσαρία είναι επίσης μια στιγμή συγκέντρωσης και κοινωνικότητας που δεν είναι αδιάφορη για όσους θέλουν να περάσουν μια βραδιά παρέα με φίλους και συγγενείς.

Ποιος δεν έχει πάει ποτέ σε πιτσαρία με φίλους για να εμψυχώσει την αγαπημένη του ομάδα; Ή σε ένα ραντεβού με την κοπέλα ή το αγόρι σου; Ή απλά για να περάσετε ένα διαφορετικό βράδυ με την οικογένειά σας;
Σε αυτές τις περιπτώσεις, όμως, θα έχει τύχει να βρεθεί μια ακατάλληλη κατάσταση, δηλαδή η παρουσία καπνού στην πιτσαρία. θα πρέπει να εγκαταστήσετε έναν απαγωγέα καπνού.
Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, είτε πρόκειται για ξυλόφουρνο είτε για ηλεκτρικούς φούρνους, σε μια πιτσαρία μπορεί να συμβεί να βρεθείτε σε περιβάλλον με υπερβολικό καπνό.
Το κάπνισμα σε μια πιτσαρία είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει πρώτα από όλα τους πελάτες των πιτσαριών που επιστρέφουν στο σπίτι με τα ρούχα τους μουσκεμένα στον καπνό. αλλά που επηρεάζει και την εικόνα της ίδιας της πιτσαρίας.
Είναι γνωστό, μάλιστα, η σημασία που παίζουν οι κριτικές πελατών για τις πιτσαρίες. Μια αρνητική κριτική, που προκαλείται από την παρουσία καπνού σε μια πιτσαρία, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια οποιουδήποτε άλλου μελλοντικού πελάτη.
Το πρόβλημα είναι λιγότερο αντιληπτό από όσους έχουν τη δυνατότητα να κάθονται οι πελάτες τους έξω ή σε απομονωμένο περιβάλλον σε σχέση με το πού βρίσκεται ο φούρνος. Δεν έχουν όλοι αυτή την ευκαιρία. αλλά ακόμη και εκείνοι που το έχουν και έχουν το πρόβλημα του καπνίσματος στην πιτσαρία τους, θα πρέπει να τείνουν να το λύσουν για να διευκολύνουν τους σεφ της πίτσας και ολόκληρο το προσωπικό που εργάζεται στην πιτσαρία.
Ο καπνός από το φούρνο σε μια πιτσαρία μπορεί να είναι πολύ έντονος δεδομένης της ανάγκης να υπάρχει πάντα ανοιχτή φλόγα, κατάλληλη για ένα επαρκές και γρήγορο μαγείρεμα της πίτσας.
Η μόνη έγκυρη λύση για την επίλυση του προβλήματος του καπνού σε μια πιτσαρία είναι η εγκατάσταση ενός ηλεκτρικού απαγωγέα καπνού.
Ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού, με κινητήρα αναγκασμένου, είναι το μόνο εργαλείο που μπορεί να εξάγει όλο τον καπνό που παράγεται από τον φούρνο μιας πιτσαρίας.
Η Gemi Elettronica δίνει τη δυνατότητα ευρείας επιλογής μεταξύ διαφορετικών μοντέλων απαγωγέα καπνού.
Ο ιδανικός απαγωγέας καπνού της Gemi Elettronica για πιτσαρίες είναι το επαγγελματικό μοντέλο, που εγγυάται ισχύ αναρρόφησης 3800 κυβικών μέτρων την ώρα και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες 700 βαθμών.
Ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi είναι εξοπλισμένος με ρυθμιστή 6 ταχυτήτων, με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε την ισχύ αναρρόφησης ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Αν είστε ιδιοκτήτης πιτσαρίας, με ένα μικρό κόστος, μπορείτε να αγοράσετε τον ηλεκτρικό καπναγωγό Gemi Elettronica και να λύσετε εύκολα όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με το κάπνισμα σε μια πιτσαρία!

Ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi Elettronica είναι ένα προϊόν 100% Made in Italy, όπως και η pizza: Italian excellence.
Αγορά απευθείας online στη διεύθυνση: /182-chimney-fan-professional-steel-model

Μέσα στο σύμπαν των Gemi, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε την εκτενή συλλογή μας απόαποσμητήρες καπνοδόχωντζακιών, καθένας με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τις διάφορες ανάγκες τωνπελατών μας. Η αφοσίωσήμας στην αριστεία μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ποικιλίας μοντέλων, εξασφαλίζοντας ότι κάθελεπτομέρεια έχεισχεδιαστεί και φροντίσει προσεκτικά.

Αποσμητήρεςτζακιών "βασικοί": Αποσμητήρας καπνοδόχου για εκείνους που αναζητούναξιόπιστες καιαποδοτικές λύσεις, διαθέτουμε τη γραμμή μας από βασικούς αποσμητήρες τζακιού. Αυτά ταμοντέλα έχουν σχεδιαστεί γιανα προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση σε προσιτό κόστος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική αφαίρεσητου καπνού χωρίς να θέτουνσε κίνδυνο την ποιότητα.
Κύρια χαρακτηριστικά: 300 C° αναρρόφηση, 3 Χρόνια Εγγύηση και2500 M³/h ισχύςαναρρόφησης.

Αποσμητήρεςτζακιών "επαγγελματικοί": Αν αναζητάτε επαγγελματικές επιδόσεις,χαρακτηρισμένες απόακόμα μεγαλύτερη ισχύ και αξιοπιστία, οι επαγγελματικοί μας αποσμητήρες καπνοδόχου είναι ηιδανική επιλογή.
Κύριαχαρακτηριστικά: 700 C° αναρρόφηση, 6 Χρόνια Εγγύηση και 3800 M³/h ισχύς αναρρόφησης.

Η συλλογή μας επεκτείνεται επίσης σε μια ποικιλία αποσμητήρων κατασκευασμένων με υλικά υψηλήςποιότητας,συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και του χαλκού.

Αποσμητήρεςτζακιών"ανοξείδωτο χάλυβα": Οι αποσμητήρες από ανοξείδωτο χάλυβαενσωματώνουν μια μοντέρνακομψότητα και είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν τις προκλήσεις του χρόνου, προσφέρονταςαποτελεσματικήαναρρόφηση και κομψό στυλ.

Αποσμητήρας ηλεκτρικός με 6 ταχύτητες, σχεδιασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα Aisi304. Χάρη στη δομή του,ο αποσμητήρας αντέχει στη διάβρωση που προκαλείται από τους καιρικούς παράγοντες και τοαλάτι, για μεγαλύτερηδιάρκεια ζωής. Ισχύς κινητήρα 3800m³/h, εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέγεθος καπνοδόχου.Αντέχει σε θερμοκρασίες έως700°, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αποσμητήρες τζακιών"χαλκός": Από την άλλη, οι αποσμητήρες από χαλκό όχι μόνοαντανακλούν κλασική ομορφιά,αλλά διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά αντοχής στον χρόνο.
Ο αποσμητήρας καπνοδόχου σεχαλκό είναι το ανώτερομοντέλο των ηλεκτρικών αποσμητήρων της Gemi. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανοξείδωτοχάλυβα Aisi 304, για νααντέξει τους καιρικούς παράγοντες και το αλάτι. Προσεγμένη αισθητική με επένδυση χαλκού.Όπως το επαγγελματικόμοντέλο "μαύρη κεφαλή", αναρροφά 3800m³/h και αντέχει έως και 700°. Εγγυημένη επίλυση τουπροβλήματος του καπνού.Ιδανικός για τζάκια, σόμπες, μπάρμπεκιου, φούρνους κ.λπ. Εγγύηση 10 ετών σε ολόκληρη τη δομήτου αποσμητήρα.

Αγοράστε τώρα!.