Πρόβλημα καπνού σε καμινάδα με κυρτή ή οριζόντια καπνοδόχο

Πρόβλημα καπνού σε καμινάδα με κυρτή ή οριζόντια καπνοδόχο

Η δομή των σπιτιών συχνά δεν επιτρέπει την κατασκευή καμινάδας που μπορεί να έχει κατακόρυφο καπναγωγό.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, αν θέλετε να απολαύσετε τη γοητεία ενός όμορφου τζακιού, αναγκάζεστε να χρησιμοποιήσετε καπναγωγούς που έχουν καμπύλες και μερικές φορές ακόμη και οριζόντια τμήματα

Ωστόσο, οι σωλήνες καυσαερίων με καμπύλες ή ακόμα και οριζόντιες προκαλούν αναπόφευκτα ένα μη βέλτιστο ρεύμα του καπνού της καμινάδας.
Στην πραγματικότητα, είναι σαφές ότι ένας οριζόντιος ή καμπύλος καπνοδόχος, για ένα φυσικό θέμα θα μπορούσαμε να πούμε, μπορεί να παρουσιάσει πολλές δυσκολίες στην άντληση του καπνού σε σύγκριση με έναν εντελώς κάθετο καπναγωγό (που μπορεί επίσης να έχει σαφώς προβλήματα ρεύματος, αλλά το αντίθετο. γένος ).

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν εκείνοι που μπορεί να πιστεύουν ότι η λύση θα μπορούσε να είναι η ανακαίνιση του σπιτιού, η μετακίνηση ολόκληρης της καμινάδας και η τροποποίηση της γρίπης: αλλά αυτό δεν εγγυάται μια ασφαλή λύση ούτως ή άλλως, επειδή το πρόβλημα του καπνού της καμινάδας μπορεί επίσης να προέρχεται από άλλους παράγοντες. το μόνο σίγουρο θα ήταν η εμφανής χρήση χρόνου και χρημάτων.
Μια γρήγορη και οικονομική λύση για την εξάλειψη του προβλήματος του καπνού της καμινάδας είναι η εγκατάσταση ενός κινητήρα εξαναγκασμένης έλξης.

Ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού καμινάδας είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να λύσετε το πρόβλημα καπνού της γρίπης ακόμα κι αν έχει καμπύλες ή είναι οριζόντιο.
Ο πελάτης μας δείχνει ξεκάθαρα ότι ακόμα και στην ταχύτητα 3 μόνο το βύθισμα της καμινάδας του είναι εξαιρετικό.

Ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi για την καμινάδα χαρακτηρίζεται στην πραγματικότητα από έναν ρυθμιστή ταχύτητας που σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταβλητή ισχύ από το ελάχιστο 1 έως το πολύ 6. Μπορούμε να σημειώσουμε, μεταξύ άλλων, πώς, παρά τον ηλεκτρικό καπνό Gemi Ο απορροφητής τοποθετείται στην τρίτη ταχύτητα, υπάρχει πλήρης απουσία θορύβου μέσα στο διαμέρισμα.

Ο εν λόγω καπναγωγός είναι ακόμη και τέλεια οριζόντιος για τα πρώτα 6 μέτρα και μόνο με τον ηλεκτρικό καπναγωγό Gemi είναι δυνατό να επιτευχθεί ένα τόσο ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Καπνός δεν μπαίνει στο σπίτι, ενάντια σε όλους τους νόμους της φυσικής, στην πραγματικότητα, ακόμη και όταν η καμινάδα είναι κρύα, το βύθισμα του ηλεκτρικού απαγωγέα καπνού Gemi για την καμινάδα είναι απόλυτα αποδοτικό.

Χωρίς ηλεκτρικό απαγωγέα καπνού, στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει κανονική αναρρόφηση καπνού.

Από το 1983, η Gemi Elettronica είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στους απαγωγείς καπνού για καμινάδες, ο στόχος που τέθηκε τη στιγμή της γέννησής της είναι να λύσει το πρόβλημα του καπνίσματος στο σπίτι για οποιονδήποτε και με οποιαδήποτε μορφή καπνοδόχου. Ο δυνατός άνεμος, οι μακριές καπναγωγοί, οι κοντές καπναγωγοί ή, όπως σε αυτήν την περίπτωση, ακόμη και οι οριζόντιες καπναγωγοί δεν εμποδίζουν την εξαιρετική εργασία που επιτελεί ο ηλεκτρικός καπναγωγός Gemi.

Εξωτερικά ο καπναγωγός μετά την καμπύλη ανεβαίνει για άλλα 5/6 μέτρα μέχρι να φτάσει στην έξοδο, που σε αυτή την περίπτωση είναι στρογγυλή.
Στην πραγματικότητα, η Gemi Elettronica σάς επιτρέπει να τοποθετείτε στρογγυλούς προσαρμογείς χρήσιμους για σωλήνες καυσαερίων με στρογγυλές εξόδους ή ρυθμιζόμενους βραχίονες κατάλληλους για όσους έχουν τετράγωνη / ορθογώνια έξοδο καυσαερίων.
Συνολικά, η γρίπη, ανάμεσα στα οριζόντια, κάθετα και καμπύλα μέρη, έχει ύψος σχεδόν 11 μέτρα και ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi για την καμινάδα δεν δυσκολεύεται να φέρει εις πέρας την εργασία για την οποία σχεδιάστηκε.

Ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi Elettronica είναι ο μόνος που μπορεί να επιτρέψει τη σωστή βύθιση μιας οριζόντιας καπνοδόχου.

Επιλέξτε το ιδανικό σας μοντέλο και αγοράστε απευθείας από: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690

Μέσα στο σύμπαν των Gemi, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε την εκτενή συλλογή μας απόαποσμητήρες καπνοδόχωντζακιών, καθένας με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τις διάφορες ανάγκες τωνπελατών μας. Η αφοσίωσήμας στην αριστεία μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ποικιλίας μοντέλων, εξασφαλίζοντας ότι κάθελεπτομέρεια έχεισχεδιαστεί και φροντίσει προσεκτικά.

Αποσμητήρεςτζακιών "βασικοί": Αποσμητήρας καπνοδόχου για εκείνους που αναζητούναξιόπιστες καιαποδοτικές λύσεις, διαθέτουμε τη γραμμή μας από βασικούς αποσμητήρες τζακιού. Αυτά ταμοντέλα έχουν σχεδιαστεί γιανα προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση σε προσιτό κόστος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική αφαίρεσητου καπνού χωρίς να θέτουνσε κίνδυνο την ποιότητα.
Κύρια χαρακτηριστικά: 300 C° αναρρόφηση, 3 Χρόνια Εγγύηση και2500 M³/h ισχύςαναρρόφησης.

Αποσμητήρεςτζακιών "επαγγελματικοί": Αν αναζητάτε επαγγελματικές επιδόσεις,χαρακτηρισμένες απόακόμα μεγαλύτερη ισχύ και αξιοπιστία, οι επαγγελματικοί μας αποσμητήρες καπνοδόχου είναι ηιδανική επιλογή.
Κύριαχαρακτηριστικά: 700 C° αναρρόφηση, 6 Χρόνια Εγγύηση και 3800 M³/h ισχύς αναρρόφησης.

Η συλλογή μας επεκτείνεται επίσης σε μια ποικιλία αποσμητήρων κατασκευασμένων με υλικά υψηλήςποιότητας,συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και του χαλκού.

Αποσμητήρεςτζακιών"ανοξείδωτο χάλυβα": Οι αποσμητήρες από ανοξείδωτο χάλυβαενσωματώνουν μια μοντέρνακομψότητα και είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν τις προκλήσεις του χρόνου, προσφέρονταςαποτελεσματικήαναρρόφηση και κομψό στυλ.

Αποσμητήρας ηλεκτρικός με 6 ταχύτητες, σχεδιασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα Aisi304. Χάρη στη δομή του,ο αποσμητήρας αντέχει στη διάβρωση που προκαλείται από τους καιρικούς παράγοντες και τοαλάτι, για μεγαλύτερηδιάρκεια ζωής. Ισχύς κινητήρα 3800m³/h, εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέγεθος καπνοδόχου.Αντέχει σε θερμοκρασίες έως700°, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αποσμητήρες τζακιών"χαλκός": Από την άλλη, οι αποσμητήρες από χαλκό όχι μόνοαντανακλούν κλασική ομορφιά,αλλά διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά αντοχής στον χρόνο.
Ο αποσμητήρας καπνοδόχου σεχαλκό είναι το ανώτερομοντέλο των ηλεκτρικών αποσμητήρων της Gemi. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανοξείδωτοχάλυβα Aisi 304, για νααντέξει τους καιρικούς παράγοντες και το αλάτι. Προσεγμένη αισθητική με επένδυση χαλκού.Όπως το επαγγελματικόμοντέλο "μαύρη κεφαλή", αναρροφά 3800m³/h και αντέχει έως και 700°. Εγγυημένη επίλυση τουπροβλήματος του καπνού.Ιδανικός για τζάκια, σόμπες, μπάρμπεκιου, φούρνους κ.λπ. Εγγύηση 10 ετών σε ολόκληρη τη δομήτου αποσμητήρα.

Αγοράστε τώρα!.