Πώς συναρμολογείται ο ανεμιστήρας καμινάδας Gemi Elettronica;

Πώς συναρμολογείται ο ανεμιστήρας καμινάδας Gemi Elettronica;

Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά του απαγωγέα καπνού της Gemi Elettronica για τζάκια είναι ότι η συναρμολόγηση γίνεται μόνος σου.
Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεστε εξειδικευμένο τεχνικό για να το κάνετε, αν έχετε λίγη επιδεξιότητα με τον εξολκέα της καμινάδας μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας

Ο εξολκέας καμινάδας Gemi Elettronica μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε καπνοδόχο, ανεξάρτητα από το σχήμα του. Μάλιστα, μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε στρογγυλούς καπναγωγούς όσο και σε τετράγωνες ή ορθογώνιες καπναγωγούς.

Σε περίπτωση που έχετε καπναγωγό με στρογγυλό σωλήνα, πρέπει να κοινοποιηθεί η εξωτερική διάμετρος και η Gemi Elettronica θα τροφοδοτήσει τον καπνοαγωγό για τζάκια με έναν στρογγυλό προσαρμογέα σωστού μεγέθους.
Η εξωτερική διάμετρος πρέπει να κοινοποιείται επειδή ο προσαρμογέας στη βάση του εξολκέα καμινάδας πρέπει να εισαχθεί εξωτερικά σε σχέση με την έξοδο της γρίπης.

Εάν, από την άλλη πλευρά, η έξοδος καυσαερίων έχει τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα, η Gemi Elettronica θα παρέχει στον εξολκέα καμινάδας ένα κιτ ρυθμιζόμενων βραχιόνων.
Τα ρυθμιζόμενα στηρίγματα μπορούν να προσαρμοστούν σε τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα σε μεγέθη που κυμαίνονται από 20x20cm έως 43x43cm. Μόλις ανοίξει η συσκευασία του εξολκέα καμινάδας, το πρώτο πράγμα που θα δείτε είναι οι ρυθμιζόμενοι βραχίονες με οδηγίες συναρμολόγησης και ο ρυθμιστής ταχύτητας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να λάβετε τις μετρήσεις από την έξοδο καυσαερίων, ώστε να ρυθμίσετε τα ρυθμιζόμενα στηρίγματα που βρίσκονται ήδη στη συσκευασία, υπολογίζοντας 1 εκατοστό περισσότερο από τις μετρήσεις εξόδου.
Τα στηρίγματα βιδώνονται στη βάση του εξολκέα καμινάδας με τις βίδες που παρέχονται στη συσκευασία από την Gemi Elettronica.
Τοποθετήστε το εξολκέα της καμινάδας στην καπνοδόχο και ασφαλίστε το με τις δύο μεγαλύτερες βίδες που υπάρχουν στη συσκευασία.

Σε περίπτωση που έχετε σωλήνα μέσα σε τετράγωνο τοίχο και οι δύο έξοδοι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, ο εξολκέας καπνοδόχου πρέπει να τοποθετηθεί με τετράγωνα ή ορθογώνια ρυθμιζόμενα στηρίγματα, καλύπτοντας τον κενό χώρο μεταξύ του σωλήνα και του τοίχου με κονίαμα ή φύλλο. μέταλλο.
Εάν, από την άλλη πλευρά, έχετε περισσότερους στρογγυλούς καπναγωγούς μέσα σε έναν τετράγωνο τοίχο, πρέπει να επεκτείνετε τον καπναγωγό στο σημείο που πρέπει να τοποθετήσετε τον εξολκέα της καπνοδόχου και να εγκαταστήσετε το μοντέλο με έναν στρογγυλό προσαρμογέα.
Εάν το μέγεθος του καπναγωγού υπερβαίνει τα 43x43 εκατοστά (για παράδειγμα 50x50 εκατοστά), τοποθετήστε τη βάση του καπναγωγού για τζάκια απευθείας στην έξοδο, ψαρεύοντάς την στην τοιχοποιία στις 4 γωνίες όπου υπάρχουν ήδη 4 τρύπες και χρησιμοποιώντας τα μεγαλύτερα στηρίγματα ως στήριγμα.

Τέλος, εάν μόνο δύο από τις τέσσερις πλευρές είναι μεγαλύτερες από 43 εκατοστά και οι άλλες δύο μικρότερες από 43 εκατοστά (για παράδειγμα 45x40 εκατοστά), η εγκατάσταση του εξολκέα καμινάδας πρέπει να γίνει με τα μικρότερα στηρίγματα.
Το τελευταίο βήμα που πρέπει να κάνετε, προτού μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τζάκι σας χάρη στον ηλεκτρικό απαγωγέα καπνού της Gemi Elettronica, είναι η ηλεκτρική σύνδεση.

Η σύνδεση μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: είτε έξω από την καπνοδόχο με το καλώδιο 3x1,5 είτε μέσα στην καπνοδόχο χρησιμοποιώντας το ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες καλώδιο μας, το οποίο πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

Στη συνέχεια ξεκινάμε από τον εξολκέα της καμινάδας και κατεβαίνουμε το καλώδιο κατά μήκος της καπνοδόχου μέχρι τον ρυθμιστή ταχύτητας, που συνήθως τοποθετείται στο σπίτι. Στον ρυθμιστή ταχύτητας πρέπει να συνδέσετε τα δύο καλώδια του εξολκέα καπνοδόχου (όπου γράφει MOTOR), τα δύο κοινά καλώδια της γείωσης του συστήματος και του εξολκέα καμινάδας και τα δύο καλώδια τροφοδοσίας (όπου γράφει 220 V).
Στο τέλος αυτών των απλών και γρήγορων βημάτων, ο εξολκέας καμινάδας Gemi Elettronica είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη του προβλήματος του καπνού της καμινάδας.

Μέσα στο σύμπαν των Gemi, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε την εκτενή συλλογή μας απόαποσμητήρες καπνοδόχωντζακιών, καθένας με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τις διάφορες ανάγκες τωνπελατών μας. Η αφοσίωσήμας στην αριστεία μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ποικιλίας μοντέλων, εξασφαλίζοντας ότι κάθελεπτομέρεια έχεισχεδιαστεί και φροντίσει προσεκτικά.

Αποσμητήρεςτζακιών "βασικοί": Αποσμητήρας καπνοδόχου για εκείνους που αναζητούναξιόπιστες καιαποδοτικές λύσεις, διαθέτουμε τη γραμμή μας από βασικούς αποσμητήρες τζακιού. Αυτά ταμοντέλα έχουν σχεδιαστεί γιανα προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση σε προσιτό κόστος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική αφαίρεσητου καπνού χωρίς να θέτουνσε κίνδυνο την ποιότητα.
Κύρια χαρακτηριστικά: 300 C° αναρρόφηση, 3 Χρόνια Εγγύηση και2500 M³/h ισχύςαναρρόφησης.

Αποσμητήρεςτζακιών "επαγγελματικοί": Αν αναζητάτε επαγγελματικές επιδόσεις,χαρακτηρισμένες απόακόμα μεγαλύτερη ισχύ και αξιοπιστία, οι επαγγελματικοί μας αποσμητήρες καπνοδόχου είναι ηιδανική επιλογή.
Κύριαχαρακτηριστικά: 700 C° αναρρόφηση, 6 Χρόνια Εγγύηση και 3800 M³/h ισχύς αναρρόφησης.

Η συλλογή μας επεκτείνεται επίσης σε μια ποικιλία αποσμητήρων κατασκευασμένων με υλικά υψηλήςποιότητας,συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και του χαλκού.

Αποσμητήρεςτζακιών"ανοξείδωτο χάλυβα": Οι αποσμητήρες από ανοξείδωτο χάλυβαενσωματώνουν μια μοντέρνακομψότητα και είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν τις προκλήσεις του χρόνου, προσφέρονταςαποτελεσματικήαναρρόφηση και κομψό στυλ.

Αποσμητήρας ηλεκτρικός με 6 ταχύτητες, σχεδιασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα Aisi304. Χάρη στη δομή του,ο αποσμητήρας αντέχει στη διάβρωση που προκαλείται από τους καιρικούς παράγοντες και τοαλάτι, για μεγαλύτερηδιάρκεια ζωής. Ισχύς κινητήρα 3800m³/h, εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέγεθος καπνοδόχου.Αντέχει σε θερμοκρασίες έως700°, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αποσμητήρες τζακιών"χαλκός": Από την άλλη, οι αποσμητήρες από χαλκό όχι μόνοαντανακλούν κλασική ομορφιά,αλλά διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά αντοχής στον χρόνο.
Ο αποσμητήρας καπνοδόχου σεχαλκό είναι το ανώτερομοντέλο των ηλεκτρικών αποσμητήρων της Gemi. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανοξείδωτοχάλυβα Aisi 304, για νααντέξει τους καιρικούς παράγοντες και το αλάτι. Προσεγμένη αισθητική με επένδυση χαλκού.Όπως το επαγγελματικόμοντέλο "μαύρη κεφαλή", αναρροφά 3800m³/h και αντέχει έως και 700°. Εγγυημένη επίλυση τουπροβλήματος του καπνού.Ιδανικός για τζάκια, σόμπες, μπάρμπεκιου, φούρνους κ.λπ. Εγγύηση 10 ετών σε ολόκληρη τη δομήτου αποσμητήρα.

Αγοράστε τώρα!.