Διαφορά μεταξύ του βασικού και του επαγγελματικού μοντέλου ανεμιστήρα καμινάδας

Διαφορά μεταξύ του βασικού και του επαγγελματικού μοντέλου ανεμιστήρα καμινάδας

Ένα πρόβλημα κοινό στα περισσότερα τζάκια, σόμπες ή μπάρμπεκιου είναι σίγουρα η δυσκολία να τραβήξετε καπνό μαζί με τη γρίπη.

Οι λόγοι για αυτό το πρόβλημα είναι πολλοί, δύσκολο να προβλεφθούν κατά την κατασκευή ενός σπιτιού και ακόμη πιο δύσκολο να λυθούν αν πιστεύετε ότι επαρκούν οι άμεσες επεμβάσεις στην καμινάδα ή στην ίδια την καπνοδόχο.

Το μόνο προϊόν, που σίγουρα θα λύσει το πρόβλημα του καπνού της καμινάδας και ταυτόχρονα απλό στη χρήση και οικονομικό, είναι ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού για τζάκια.

Ένας ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού είναι εξοπλισμένος με έναν εξαναγκασμένο κινητήρα που εξαλείφει εντελώς το πρόβλημα του κακού ρεύματος στην καμινάδα, εξουδετερώνοντας πλήρως τις αιτίες, όποιες κι αν είναι αυτές.

Η Gemi Elettronica είναι σε θέση να προμηθεύει διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρικών απαγωγέων καπνού, το καθένα με διαφορετικά και μοναδικά χαρακτηριστικά στον κόσμο.

Τα μοντέλα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε είναι: βασικό μοντέλο απαγωγέα καπνού, επαγγελματικό μοντέλο ηλεκτρικό απαγωγέα καπνού και επαγγελματικό μοντέλο απαγωγέα καπνού από χαλκό.
Βασικό μοντέλο ανεμιστήρα καμινάδας
Έχει ισχύ αναρρόφησης 2500 κυβικά μέτρα την ώρα και αντοχή σε θερμοκρασία 300 βαθμών.

Αντίθετα έχει ισχύ αναρρόφησης 3800 κυβικά μέτρα την ώρα και αντίσταση σε θερμοκρασία 700 βαθμών. Με αντίσταση σε υψηλές θερμοκρασίες που φτάνει έως και τους 700 βαθμούς, είναι επίσης εύκολο να γίνει κατανοητό το γεγονός ότι αυτός ο ανεμιστήρας καμινάδας είναι επομένως σε θέση να αντισταθεί ακόμη και σε φωτιά στην καπνοδόχο.
Ηλεκτρικός καπναγωγός επαγγελματικού μοντέλου χαλκού

που, όπως και ο επαγγελματίας που περιγράφηκε παραπάνω, έχει επίσης ισχύ αναρρόφησης 3800 κυβικά μέτρα την ώρα και αντοχή σε θερμοκρασία 700 βαθμών, αλλά είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και έχει πραγματική επιμετάλλωση χαλκού.
Η πραγματική επένδυση χαλκού και ο ανοξείδωτος χάλυβας επιτρέπουν, εκτός από μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, και αντοχή στο αλάτι και ως εκ τούτου καθιστά αυτό το προϊόν μοναδικό στον κόσμο όχι μόνο από αισθητική άποψη αλλά και ιδανικό για θαλάσσιες περιοχές.

Ο κινητήρας και των δύο απαγωγέων καπνού για το επαγγελματικό μοντέλο, τόσο του σκούρου καφέ όσο και του χάλκινου, είναι κατηγορίας H και ανθεκτικός στις υψηλές θερμοκρασίες, δεν περιέχει πλαστικά μέρη και ο συμπυκνωτής βρίσκεται σε εξωτερικό κουτί και επομένως μακριά από πηγές. θερμότητα.
Επομένως, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν επιτρέπουν στους επαγγελματικούς κινητήρες απαγωγής καπνού να λιώσουν ακόμη και σε περίπτωση πυρκαγιάς καυσαερίων.

Όλοι οι απαγωγείς καπνού Gemi Elettronica είναι εξοπλισμένοι με ρυθμιστή 6 ταχυτήτων, από τον οποίο ενεργοποιείται / απενεργοποιείται ο ανεμιστήρας της καμινάδας και ρυθμίζεται η ισχύς αναρρόφησης.
Είναι εξοπλισμένα με κάλυμμα κινητήρα (το οποίο είναι σε λαμαρίνα και βαμμένο σε σκούρο καφέ χρώμα για τα 2 πρώτα μοντέλα που υποδεικνύονται, ενώ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και βαμμένο χαλκό για τον τρίτο απαγωγέα καπνού που περιγράφεται).
Οι απαγωγείς καπνού Gemi Elettronica διαθέτουν προστατευτική σχάρα γύρω από τον ανεμιστήρα, κατασκευασμένη από ηλεκτροσυγκολλημένους χαλύβδινους δακτυλίους που έχουν επίσης τη λειτουργία να είναι αντιπτητικές.

Για όλα τα μοντέλα που περιγράφονται υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ μιας τετράγωνης βάσης (ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού είναι εξοπλισμένος με ρυθμιζόμενους βραχίονες) και μιας στρογγυλής βάσης (στην πραγματικότητα θα παρέχεται ένας στρογγυλός προσαρμογέας με βάση την εξωτερική διάμετρο της γρίπης).

Η Gemi Elettronica με τον ηλεκτρικό της απαγωγέα καπνού μπορεί να λύσει το πρόβλημα του καπνού της καμινάδας όλων, ανεξάρτητα από την αιτία.
Επιλέξτε το μοντέλο που σας ταιριάζει κάνοντας κλικ εδώ.

Μέσα στο σύμπαν των Gemi, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε την εκτενή συλλογή μας απόαποσμητήρες καπνοδόχωντζακιών, καθένας με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τις διάφορες ανάγκες τωνπελατών μας. Η αφοσίωσήμας στην αριστεία μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ποικιλίας μοντέλων, εξασφαλίζοντας ότι κάθελεπτομέρεια έχεισχεδιαστεί και φροντίσει προσεκτικά.

Αποσμητήρεςτζακιών "βασικοί": Αποσμητήρας καπνοδόχου για εκείνους που αναζητούναξιόπιστες καιαποδοτικές λύσεις, διαθέτουμε τη γραμμή μας από βασικούς αποσμητήρες τζακιού. Αυτά ταμοντέλα έχουν σχεδιαστεί γιανα προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση σε προσιτό κόστος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική αφαίρεσητου καπνού χωρίς να θέτουνσε κίνδυνο την ποιότητα.
Κύρια χαρακτηριστικά: 300 C° αναρρόφηση, 3 Χρόνια Εγγύηση και2500 M³/h ισχύςαναρρόφησης.

Αποσμητήρεςτζακιών "επαγγελματικοί": Αν αναζητάτε επαγγελματικές επιδόσεις,χαρακτηρισμένες απόακόμα μεγαλύτερη ισχύ και αξιοπιστία, οι επαγγελματικοί μας αποσμητήρες καπνοδόχου είναι ηιδανική επιλογή.
Κύριαχαρακτηριστικά: 700 C° αναρρόφηση, 6 Χρόνια Εγγύηση και 3800 M³/h ισχύς αναρρόφησης.

Η συλλογή μας επεκτείνεται επίσης σε μια ποικιλία αποσμητήρων κατασκευασμένων με υλικά υψηλήςποιότητας,συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και του χαλκού.

Αποσμητήρεςτζακιών"ανοξείδωτο χάλυβα": Οι αποσμητήρες από ανοξείδωτο χάλυβαενσωματώνουν μια μοντέρνακομψότητα και είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν τις προκλήσεις του χρόνου, προσφέρονταςαποτελεσματικήαναρρόφηση και κομψό στυλ.

Αποσμητήρας ηλεκτρικός με 6 ταχύτητες, σχεδιασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα Aisi304. Χάρη στη δομή του,ο αποσμητήρας αντέχει στη διάβρωση που προκαλείται από τους καιρικούς παράγοντες και τοαλάτι, για μεγαλύτερηδιάρκεια ζωής. Ισχύς κινητήρα 3800m³/h, εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέγεθος καπνοδόχου.Αντέχει σε θερμοκρασίες έως700°, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αποσμητήρες τζακιών"χαλκός": Από την άλλη, οι αποσμητήρες από χαλκό όχι μόνοαντανακλούν κλασική ομορφιά,αλλά διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά αντοχής στον χρόνο.
Ο αποσμητήρας καπνοδόχου σεχαλκό είναι το ανώτερομοντέλο των ηλεκτρικών αποσμητήρων της Gemi. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανοξείδωτοχάλυβα Aisi 304, για νααντέξει τους καιρικούς παράγοντες και το αλάτι. Προσεγμένη αισθητική με επένδυση χαλκού.Όπως το επαγγελματικόμοντέλο "μαύρη κεφαλή", αναρροφά 3800m³/h και αντέχει έως και 700°. Εγγυημένη επίλυση τουπροβλήματος του καπνού.Ιδανικός για τζάκια, σόμπες, μπάρμπεκιου, φούρνους κ.λπ. Εγγύηση 10 ετών σε ολόκληρη τη δομήτου αποσμητήρα.

Αγοράστε τώρα!.