Μπάρμπεκιου: πώς να λύσετε το πρόβλημα του υπερβολικού καπνού στο περιβάλλον

Μπάρμπεκιου: πώς να λύσετε το πρόβλημα του υπερβολικού καπνού στο περιβάλλον

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ενός μπάρμπεκιου, είτε είναι ιδιωτικό είτε μια δραστηριότητα όπως η ψησταριά, είναι σίγουρα η συνεχής παρουσία υπερβολικού καπνού στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.
Εάν έχετε μια επιχείρηση ή ένα μπάρμπεκιου που χρησιμοποιείτε με τους φίλους σας, σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσετε να καταπολεμήσετε τον καπνό από το τζάκι πολλές φορές.

Ο καπνός που παράγεται από ένα μπάρμπεκιου μπορεί στην πραγματικότητα να είναι πολύ δύσκολο να περιοριστεί για διάφορους λόγους: και επειδή οι αναθυμιάσεις που παράγονται από τρόφιμα, όπως το κρέας, που μαγειρεύονται σε ένα μπάρμπεκιου είναι πολύ πιο γεμάτοι από εκείνους ενός κοινού τζακιού. σπίτι με καύση ξύλου και τα δύο γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις αναγκάζεστε να τοποθετήσετε τις σχάρες μαγειρέματος στο μπροστινό μέρος του στομίου του μπάρμπεκιου.

Αυτή η κατάσταση καθιστά αδύνατο να σχεδιάσετε το ίδιο το μπάρμπεκιου, καθώς ο καπνός που δημιουργείται από το μπάρμπεκιου τείνει να ανεβαίνει προς το εξωτερικό της καμινάδας και όχι κατά μήκος της γρίπης. Μπορεί να θεωρηθεί ότι ως λύση στο πρόβλημα του καπνού του μπάρμπεκιου, είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί η μετακίνηση της ψησταριάς προς τα μέσα, αλλά αυτό δεν θα ήταν επαρκής λύση και επιπλέον δεν είναι βολικό από την άποψη του μαγειρέματος του φαγητού. εαυτό. .

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε από την ανασκόπηση του βίντεο, η σχάρα μπάρμπεκιου τοποθετείται στο μπροστινό μέρος και χάρη στη χρήση του ανεμιστήρα της καμινάδας, ο καπνός ανεβαίνει τέλεια κατά μήκος της γρίπης. Αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς έναν ηλεκτρικό απαγωγέα καπνού.

Η ψησταριά ανασκόπησης βίντεο έλυσε το πρόβλημα καπνού του μπάρμπεκιου της μόνο χάρη στον ηλεκτρικό απαγωγέα καπνού από την Gemi Elettronica.

Εάν, αφού αγοράσετε τον απαγωγέα καπνού Gemi, ανησυχείτε ότι ο απαγωγέας καπνού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μην ανησυχείτε γιατί ο απαγωγέας καπνού δεν έχει χρονικό όριο χρήσης. μάλιστα μπορεί να είναι ενεργό για πολλές ώρες ακόμα και χωρίς διακοπές, χωρίς να επηρεάζεται η διάρκεια ζωής του.

Το braceria της κριτικής βίντεο, για να λύσει το πρόβλημα του καπνού του μπάρμπεκιου, επέλεξε ένα επαγγελματικό μοντέλο καπνοαπαγωγέα, που έχει ως κύρια χαρακτηριστικά του την ισχύ αναρρόφησης που φτάνει έως και τα 3800 κυβικά μέτρα/ώρα και την αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες 700 βαθμών. .

Ο δείκτης αντοχής στις υψηλές θερμοκρασίες είναι πολύ σημαντικός για ένα μπάρμπεκιου καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις ο καπναγωγός του ίδιου μετά βίας ξεπερνά τα 3-4 μέτρα. Και για καπναγωγούς κάτω των 3-4 μέτρων, η αντίσταση σε υψηλές θερμοκρασίες 700 βαθμών μπορεί να είναι παράγοντας πρώτης σημασίας.
Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του ανεμιστήρα ηλεκτρικής καμινάδας Gemi είναι το γεγονός ότι είναι εξοπλισμένος με ρυθμιστή 6 ταχυτήτων.
Με αυτό το εργαλείο, στην πραγματικότητα, είναι ο πελάτης που αποφασίζει πόση ισχύ θα δώσει στον ηλεκτρικό απαγωγέα καπνού, με βάση επίσης την ποσότητα καπνού που παράγεται από το μπάρμπεκιου.

Είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό να βγαίνεις από ένα ψητοπωλείο ή ένα μπάρμπεκιου με φίλους και να μην αισθάνεσαι μια δυσάρεστη μυρωδιά καπνού στα ρούχα σου, που δημιουργείται από ένα μπάρμπεκιου που βγάζει πολύ καπνό.

Η πιο αποτελεσματική λύση για την εξάλειψη της περίσσειας καπνού σε ένα περιβάλλον είναι να εγκαταστήσετε τον ηλεκτρικό ηλεκτρικό απαγωγέα καπνού Gemi, ο οποίος επιτρέπει εξαιρετικό ρεύμα στην καπνοδόχο.

Η ανασκόπηση βίντεο δείχνει τον απαγωγέα καπνού για μπάρμπεκιου με στρογγυλή βάση, η Gemi Elettronica είναι στην πραγματικότητα σε θέση να παρέχει οποιοδήποτε στρογγυλό μέτρο επικοινωνώντας μόνο την εξωτερική διάμετρο της εξόδου καυσαερίων. αλλά ταυτόχρονα μπορεί να τοποθετηθεί και σε οποιοδήποτε τετράγωνο ή ορθογώνιο καπναγωγό, χάρη στη χρήση του κιτ ρυθμιζόμενων βραχιόνων.

Ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi Elettronica για τζάκια είναι το μόνο προϊόν που μπορεί να λύσει το πρόβλημα του καπνού που δημιουργείται από ένα μπάρμπεκιου, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε απευθείας από εδώ.

Μέσα στο σύμπαν των Gemi, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε την εκτενή συλλογή μας απόαποσμητήρες καπνοδόχωντζακιών, καθένας με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τις διάφορες ανάγκες τωνπελατών μας. Η αφοσίωσήμας στην αριστεία μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ποικιλίας μοντέλων, εξασφαλίζοντας ότι κάθελεπτομέρεια έχεισχεδιαστεί και φροντίσει προσεκτικά.

Αποσμητήρεςτζακιών "βασικοί": Αποσμητήρας καπνοδόχου για εκείνους που αναζητούναξιόπιστες καιαποδοτικές λύσεις, διαθέτουμε τη γραμμή μας από βασικούς αποσμητήρες τζακιού. Αυτά ταμοντέλα έχουν σχεδιαστεί γιανα προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση σε προσιτό κόστος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική αφαίρεσητου καπνού χωρίς να θέτουνσε κίνδυνο την ποιότητα.
Κύρια χαρακτηριστικά: 300 C° αναρρόφηση, 3 Χρόνια Εγγύηση και2500 M³/h ισχύςαναρρόφησης.

Αποσμητήρεςτζακιών "επαγγελματικοί": Αν αναζητάτε επαγγελματικές επιδόσεις,χαρακτηρισμένες απόακόμα μεγαλύτερη ισχύ και αξιοπιστία, οι επαγγελματικοί μας αποσμητήρες καπνοδόχου είναι ηιδανική επιλογή.
Κύριαχαρακτηριστικά: 700 C° αναρρόφηση, 6 Χρόνια Εγγύηση και 3800 M³/h ισχύς αναρρόφησης.

Η συλλογή μας επεκτείνεται επίσης σε μια ποικιλία αποσμητήρων κατασκευασμένων με υλικά υψηλήςποιότητας,συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και του χαλκού.

Αποσμητήρεςτζακιών"ανοξείδωτο χάλυβα": Οι αποσμητήρες από ανοξείδωτο χάλυβαενσωματώνουν μια μοντέρνακομψότητα και είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν τις προκλήσεις του χρόνου, προσφέρονταςαποτελεσματικήαναρρόφηση και κομψό στυλ.

Αποσμητήρας ηλεκτρικός με 6 ταχύτητες, σχεδιασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα Aisi304. Χάρη στη δομή του,ο αποσμητήρας αντέχει στη διάβρωση που προκαλείται από τους καιρικούς παράγοντες και τοαλάτι, για μεγαλύτερηδιάρκεια ζωής. Ισχύς κινητήρα 3800m³/h, εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέγεθος καπνοδόχου.Αντέχει σε θερμοκρασίες έως700°, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αποσμητήρες τζακιών"χαλκός": Από την άλλη, οι αποσμητήρες από χαλκό όχι μόνοαντανακλούν κλασική ομορφιά,αλλά διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά αντοχής στον χρόνο.
Ο αποσμητήρας καπνοδόχου σεχαλκό είναι το ανώτερομοντέλο των ηλεκτρικών αποσμητήρων της Gemi. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανοξείδωτοχάλυβα Aisi 304, για νααντέξει τους καιρικούς παράγοντες και το αλάτι. Προσεγμένη αισθητική με επένδυση χαλκού.Όπως το επαγγελματικόμοντέλο "μαύρη κεφαλή", αναρροφά 3800m³/h και αντέχει έως και 700°. Εγγυημένη επίλυση τουπροβλήματος του καπνού.Ιδανικός για τζάκια, σόμπες, μπάρμπεκιου, φούρνους κ.λπ. Εγγύηση 10 ετών σε ολόκληρη τη δομήτου αποσμητήρα.

Αγοράστε τώρα!.