Καπνίζει η σόμπα του τζακιού σας; Ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού είναι η λύση

Καπνίζει η σόμπα του τζακιού σας; Ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού είναι η λύση

Ο ανεμιστήρας ηλεκτρικής καμινάδας Gemi, όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το βίντεο, επιτρέπει την πλήρη απομάκρυνση του καπνού που βγαίνει από την καμινάδα του σπιτιού.
Ο πελάτης μας δείχνει πώς δεν ήταν δυνατό, πριν αγοράσει τον ηλεκτρικό μας απαγωγέα καπνού, να κρατήσει ανοιχτή την πόρτα της σόμπας του τζακιού του.
Κάνοντας έτσι το τζάκι πρακτικά άχρηστο.

Το αποτέλεσμα που προέκυψε, μετά τη συναρμολόγηση του ηλεκτρικού μας απαγωγέα καπνού, όπως μπορείτε να δείτε, ήταν εξαιρετικό. Το πρόβλημα του καπνίσματος έχει λυθεί πλήρως.
Ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi αποτελείται από έναν ρυθμιστή ταχύτητας, με τον οποίο μπορείτε να εισάγετε την ισχύ που θέλετε περισσότερο.
Ρυθμιστής που χαρακτηρίζεται από ασφάλεια προστασίας, κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και πόμολο για ρύθμιση της ταχύτητας από 1 έως 6. Μπορούμε να δούμε πώς λειτουργεί τέλεια ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού ακόμη και στην τρίτη ταχύτητα, με εκπομπές θορύβου και ουσιαστικά μηδενική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Μπορείς να κάνεις τη χόβολη, μπορείς να κάνεις τη σούβλα. χωρίς αυτό να δημιουργεί προβλήματα καπνού μέσα στο διαμέρισμα. Κατά τον καθαρισμό της τέφρας της καμινάδας, αποφεύγεται η διασπορά της στο περιβάλλον.

Η τοποθέτηση του απαγωγέα καπνού στην ταχύτητα 6 επιτρέπει επίσης, εκτός από σαφώς μεγαλύτερο βύθισμα, και αυτοκαθαρισμό της αιθάλης.
Στο παρελθόν, ωστόσο, χρειαζόταν ο καθαρισμός του καπναγωγού να πραγματοποιείται πολλές φορές κατά τη διάρκεια ενός έτους. Μάλιστα, βοηθά στη βελτίωση του καθαρισμού της γρίπης κατά 70%. Ακριβώς για αυτό το λόγο δεν χρειάζεται συντήρηση με τα χρόνια.

Όταν είναι απενεργοποιημένος, ο ανεμιστήρας της καμινάδας μας προφανώς δεν εμποδίζει τη φυσική διαφυγή καπνού.
Στην πραγματικότητα, όταν ο απαγωγέας καπνού είναι απενεργοποιημένος, ο καπνός βγαίνει τακτικά. Όπως και σε αυτήν την περίπτωση, στην πραγματικότητα, ως σόμπα τζακιού, με την πόρτα κλειστή μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε τον ηλεκτρικό απαγωγέα καπνού χωρίς να επηρεαστεί η φυσική λειτουργία της όλης διαδικασίας. Επιτρέποντας έτσι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη θερμότητα χρήσιμη για τη θέρμανση των καλοριφέρ.
Η συναρμολόγηση είναι πολύ εύκολη. τόσο ως προς την ηλεκτρική σύνδεση του ρυθμιστή όσο και για την τοποθέτηση του ίδιου του ηλεκτρικού απαγωγέα καπνού στην καπνοδόχο.
Λίγη χειροκίνητη δεξιοτεχνία αρκεί για να προχωρήσετε στη συναρμολόγηση έστω και αυτόνομα, δεν είναι απαραίτητη η παρουσία ειδικού.

Υπό αυτή την έννοια, υπάρχουν επίσης εκπαιδευτικά βίντεο στο youtube χρήσιμα για συναρμολόγηση, μεταφρασμένα σε περισσότερες από 30 διαφορετικές γλώσσες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρικό μας απαγωγέα καπνού για οποιονδήποτε ανεμιστήρα καμινάδας. είτε με τετράγωνη είτε παραλληλόγραμμη έξοδο (θα προμηθεύσουμε τα ρυθμιζόμενα στηρίγματα) και, όπως σε αυτήν την περίπτωση, με στρογγυλή έξοδο (θα δώσουμε τον προσαρμογέα με βάση τη διάμετρο που παρέχετε).
Ο κινητήρας παράγεται εξ ολοκλήρου από εμάς. Δεν περιέχει πλαστικά μέρη και στο εν λόγω επαγγελματικό μοντέλο ο πυκνωτής εκκίνησης βρίσκεται σε ένα μικρό κουτί μακριά από τις πηγές θερμότητας, έτσι ώστε ο επαγγελματικός εξολκέα να μην λιώνει τον συμπυκνωτή ακόμη και σε περίπτωση παρατεταμένης πυρκαγιάς. Αντέχει σε θερμοκρασία 700°C.

Το εξωτερικό είναι εξ ολοκλήρου βαμμένο σε υψηλή θερμοκρασία τόσο για αισθητικούς λόγους όσο και για μεγαλύτερη διάρκεια με τα χρόνια. σε αυτό το μοντέλο, μάλιστα, ή τον επαγγελματία, υπάρχει εγγύηση 15 ετών.

Μετά από τρία χρόνια, ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού είναι εντελώς άθικτος. με πλήρη απουσία σκουριάς, που επιτρέπει τη μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος με την πάροδο των ετών.

Μερικοί πελάτες μας στέλνουν μαρτυρίες για ηλεκτρικούς απαγωγείς καπνού Gemi που εξακολουθούν να λειτουργούν μετά από 30 χρόνια.

Μόνο με τον ηλεκτρικό απαγωγέα καπνού Gemi μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε το τζάκι σας.

Η Gemi Elettronica είναι η λύση για την αφαίρεση του καπνού από την καμινάδα στο σπίτι. Αγοράστε σε εργοστασιακή τιμή απευθείας από την ιστοσελίδα μας.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

Μέσα στο σύμπαν των Gemi, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε την εκτενή συλλογή μας απόαποσμητήρες καπνοδόχωντζακιών, καθένας με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τις διάφορες ανάγκες τωνπελατών μας. Η αφοσίωσήμας στην αριστεία μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ποικιλίας μοντέλων, εξασφαλίζοντας ότι κάθελεπτομέρεια έχεισχεδιαστεί και φροντίσει προσεκτικά.

Αποσμητήρεςτζακιών "βασικοί": Αποσμητήρας καπνοδόχου για εκείνους που αναζητούναξιόπιστες καιαποδοτικές λύσεις, διαθέτουμε τη γραμμή μας από βασικούς αποσμητήρες τζακιού. Αυτά ταμοντέλα έχουν σχεδιαστεί γιανα προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση σε προσιτό κόστος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική αφαίρεσητου καπνού χωρίς να θέτουνσε κίνδυνο την ποιότητα.
Κύρια χαρακτηριστικά: 300 C° αναρρόφηση, 3 Χρόνια Εγγύηση και2500 M³/h ισχύςαναρρόφησης.

Αποσμητήρεςτζακιών "επαγγελματικοί": Αν αναζητάτε επαγγελματικές επιδόσεις,χαρακτηρισμένες απόακόμα μεγαλύτερη ισχύ και αξιοπιστία, οι επαγγελματικοί μας αποσμητήρες καπνοδόχου είναι ηιδανική επιλογή.
Κύριαχαρακτηριστικά: 700 C° αναρρόφηση, 6 Χρόνια Εγγύηση και 3800 M³/h ισχύς αναρρόφησης.

Η συλλογή μας επεκτείνεται επίσης σε μια ποικιλία αποσμητήρων κατασκευασμένων με υλικά υψηλήςποιότητας,συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και του χαλκού.

Αποσμητήρεςτζακιών"ανοξείδωτο χάλυβα": Οι αποσμητήρες από ανοξείδωτο χάλυβαενσωματώνουν μια μοντέρνακομψότητα και είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν τις προκλήσεις του χρόνου, προσφέρονταςαποτελεσματικήαναρρόφηση και κομψό στυλ.

Αποσμητήρας ηλεκτρικός με 6 ταχύτητες, σχεδιασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα Aisi304. Χάρη στη δομή του,ο αποσμητήρας αντέχει στη διάβρωση που προκαλείται από τους καιρικούς παράγοντες και τοαλάτι, για μεγαλύτερηδιάρκεια ζωής. Ισχύς κινητήρα 3800m³/h, εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέγεθος καπνοδόχου.Αντέχει σε θερμοκρασίες έως700°, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αποσμητήρες τζακιών"χαλκός": Από την άλλη, οι αποσμητήρες από χαλκό όχι μόνοαντανακλούν κλασική ομορφιά,αλλά διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά αντοχής στον χρόνο.
Ο αποσμητήρας καπνοδόχου σεχαλκό είναι το ανώτερομοντέλο των ηλεκτρικών αποσμητήρων της Gemi. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανοξείδωτοχάλυβα Aisi 304, για νααντέξει τους καιρικούς παράγοντες και το αλάτι. Προσεγμένη αισθητική με επένδυση χαλκού.Όπως το επαγγελματικόμοντέλο "μαύρη κεφαλή", αναρροφά 3800m³/h και αντέχει έως και 700°. Εγγυημένη επίλυση τουπροβλήματος του καπνού.Ιδανικός για τζάκια, σόμπες, μπάρμπεκιου, φούρνους κ.λπ. Εγγύηση 10 ετών σε ολόκληρη τη δομήτου αποσμητήρα.

Αγοράστε τώρα!.