Το τζάκι ή το μπάρμπεκιου σας βγαίνει από καπνό; Η λύση στο πρόβλημα είναι ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi

Το τζάκι ή το μπάρμπεκιου σας βγαίνει από καπνό; Η λύση στο πρόβλημα είναι ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi

Ο ανεμιστήρας καμινάδας Gemi είναι η μόνη πιστοποιημένη λύση ικανή να δώσει απάντηση στο πρόβλημα του καπνού από την καμινάδα στο σπίτι.

Ο Salvatore da Catania έχει ένα τζάκι στην ύπαιθρο που χρησιμοποιεί ως μπάρμπεκιου. πριν από την αγορά του πυργίσκου καπνού Gemi υπήρχαν δυσκολίες στο βύθισμα.
Το αναμμένο τζάκι έκανε όλο το διαμέρισμα άχρηστο, μετά την αγορά του ανιχνευτή καπνού Gemi, ο πελάτης έλυσε όλα τα προβλήματα καπνού που δημιουργούσε το τζάκι.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, ο πελάτης είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Σημειώστε το σημαντικό ύψος της καμινάδας, αλλά παρά το γεγονός αυτό, ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi εξακολουθεί να είναι σε θέση να εκτελέσει τέλεια το έργο του: το τελικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό στο είδος του, το πρόβλημα του καπνού που προκαλείται από το μπάρμπεκιου έχει λυθεί πλήρως.
Μπορείτε να δείτε την απίστευτη διαφορά στο αποτέλεσμα που εμφανίζεται όταν ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi είναι ενεργοποιημένος (αριστερή φωτογραφία) σε σύγκριση με όταν είναι απενεργοποιημένος (δεξιά φωτογραφία).
Όταν είναι ενεργοποιημένος, ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi λύνει πλήρως το πρόβλημα, ενώ όταν απενεργοποιηθεί ο καπνός επιστρέφει. Ο καπνός τραβιέται με πολύ αποτελεσματικό τρόπο από τον ανεμιστήρα καμινάδας Gemi. τα πάντα αναρροφούνται από το σπίτι κάνοντας το τζάκι τελικά πλήρως χρησιμοποιήσιμο.
Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί ότι ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα κρατώντας τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά. και λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τζάκια χρησιμοποιούνται κυρίως το χειμώνα όταν έχει κρύο, είναι μια θεμελιώδης πτυχή που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Ο πελάτης μας ενεργοποιεί τον ρυθμιστή ταχύτητας (που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη δύναμη αναρρόφησης από μια ελάχιστη ισχύ 1 έως το μέγιστο 6) απευθείας από την έκτη ταχύτητα. έκτη ταχύτητα που, όπως μπορείτε να δείτε, διευκολύνει και την ανάφλεξη της ίδιας της φωτιάς. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι ο ηλεκτρικός απαγωγέας καπνού Gemi είναι προφανώς αποτελεσματικός ακόμα και όταν η ισχύς μειώνεται στα 4. Στην πραγματικότητα δημιουργήθηκε για να είναι τέλεια αποτελεσματικός σε οποιαδήποτε ταχύτητα.

Ο απαγωγέας καπνού Gemi τοποθετημένος στην οροφή, στην έξοδο της γρίπης, είναι εξοπλισμένος με ρυθμιζόμενα στηρίγματα για τετράγωνες ή ορθογώνιες εξόδους όπως σε αυτή την περίπτωση. Σε περίπτωση που η έξοδος του καπναγωγού είναι στρογγυλή, το πρόβλημα δεν υφίσταται, ωστόσο, διότι παρέχοντας τη μέτρηση της εξωτερικής διαμέτρου του, θα δοθεί ο στρογγυλός προσαρμογέας που θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε τον απαγωγέα καπνού Gemi ο καπναγωγός.
Ο ανεμιστήρας καμινάδας Gemi εξωτερικά είναι εξ ολοκλήρου βαμμένος τόσο για αισθητικούς λόγους όσο και για να αυξάνει την αντοχή του με τα χρόνια. Μάλιστα, δεν χρειάζεται συντήρηση κατά τα χρόνια της χρήσης του και μόνο χάρη στη δύναμή του μπορεί να αφαιρέσει περίπου το 70% της αιθάλης που δημιουργείται στο εσωτερικό του καπναγωγού.

Μπορείτε να δείτε την κίνηση του ανεμιστήρα που τοποθετείται στην τέταρτη ταχύτητα που επιτρέπει ένα εξαιρετικό ρεύμα καπνού.

Ο πυκνωτής εκκίνησης, όπως και στον εν λόγω επαγγελματικό ανεμιστήρα καμινάδας Gemi, τοποθετείται εξωτερικά έτσι ώστε να απέχει από τις πηγές θερμότητας. που επιτρέπει στον ηλεκτρικό απαγωγέα καπνού Gemi να αντιστέκεται ακόμη και σε παρατεταμένη φωτιά, με αντίσταση σε υψηλές θερμοκρασίες που φτάνει έως και τους 700 ° C. Η σύνδεση φέρεται από το κουτί εκκίνησης στον ρυθμιστή ταχύτητας, η συναρμολόγηση είναι πολύ απλή. για όσους έχουν λίγη επιδεξιότητα μπορεί επίσης να γίνει μόνος σου.

Μάλιστα, μπορείτε να βρείτε video-tutorials της συναρμολόγησης και στο youtube

Με μια απλή αγορά, τον ανεμιστήρα καμινάδας Gemi, ο πελάτης μας μπορεί επιτέλους να απολαύσει τη χόβολη του και να κάνει ένα ωραίο μπάρμπεκιου στην όμορφη εξοχή του.

Η Gemi Elettronica παράγει ηλεκτρικό απαγωγέα καπνού για τζάκια, μπάρμπεκιου, πιτσαρίες, εστιατόρια και φούρνους, εξασφαλίζοντας ποιότητα και λειτουργικότητα.
Ο ανεμιστήρας καμινάδας Gemi σας επιτρέπει να επιτύχετε τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών του.

Η Gemi Elettronica με τον ανεμιστήρα της καμινάδας είναι η απάντηση στο πρόβλημα του καπνού της καμινάδας στο σπίτι.
https://youtu.be/k8bG30vP11Q

Μέσα στο σύμπαν των Gemi, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε την εκτενή συλλογή μας απόαποσμητήρες καπνοδόχωντζακιών, καθένας με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τις διάφορες ανάγκες τωνπελατών μας. Η αφοσίωσήμας στην αριστεία μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ποικιλίας μοντέλων, εξασφαλίζοντας ότι κάθελεπτομέρεια έχεισχεδιαστεί και φροντίσει προσεκτικά.

Αποσμητήρεςτζακιών "βασικοί": Αποσμητήρας καπνοδόχου για εκείνους που αναζητούναξιόπιστες καιαποδοτικές λύσεις, διαθέτουμε τη γραμμή μας από βασικούς αποσμητήρες τζακιού. Αυτά ταμοντέλα έχουν σχεδιαστεί γιανα προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση σε προσιτό κόστος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική αφαίρεσητου καπνού χωρίς να θέτουνσε κίνδυνο την ποιότητα.
Κύρια χαρακτηριστικά: 300 C° αναρρόφηση, 3 Χρόνια Εγγύηση και2500 M³/h ισχύςαναρρόφησης.

Αποσμητήρεςτζακιών "επαγγελματικοί": Αν αναζητάτε επαγγελματικές επιδόσεις,χαρακτηρισμένες απόακόμα μεγαλύτερη ισχύ και αξιοπιστία, οι επαγγελματικοί μας αποσμητήρες καπνοδόχου είναι ηιδανική επιλογή.
Κύριαχαρακτηριστικά: 700 C° αναρρόφηση, 6 Χρόνια Εγγύηση και 3800 M³/h ισχύς αναρρόφησης.

Η συλλογή μας επεκτείνεται επίσης σε μια ποικιλία αποσμητήρων κατασκευασμένων με υλικά υψηλήςποιότητας,συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και του χαλκού.

Αποσμητήρεςτζακιών"ανοξείδωτο χάλυβα": Οι αποσμητήρες από ανοξείδωτο χάλυβαενσωματώνουν μια μοντέρνακομψότητα και είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν τις προκλήσεις του χρόνου, προσφέρονταςαποτελεσματικήαναρρόφηση και κομψό στυλ.

Αποσμητήρας ηλεκτρικός με 6 ταχύτητες, σχεδιασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα Aisi304. Χάρη στη δομή του,ο αποσμητήρας αντέχει στη διάβρωση που προκαλείται από τους καιρικούς παράγοντες και τοαλάτι, για μεγαλύτερηδιάρκεια ζωής. Ισχύς κινητήρα 3800m³/h, εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέγεθος καπνοδόχου.Αντέχει σε θερμοκρασίες έως700°, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αποσμητήρες τζακιών"χαλκός": Από την άλλη, οι αποσμητήρες από χαλκό όχι μόνοαντανακλούν κλασική ομορφιά,αλλά διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά αντοχής στον χρόνο.
Ο αποσμητήρας καπνοδόχου σεχαλκό είναι το ανώτερομοντέλο των ηλεκτρικών αποσμητήρων της Gemi. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανοξείδωτοχάλυβα Aisi 304, για νααντέξει τους καιρικούς παράγοντες και το αλάτι. Προσεγμένη αισθητική με επένδυση χαλκού.Όπως το επαγγελματικόμοντέλο "μαύρη κεφαλή", αναρροφά 3800m³/h και αντέχει έως και 700°. Εγγυημένη επίλυση τουπροβλήματος του καπνού.Ιδανικός για τζάκια, σόμπες, μπάρμπεκιου, φούρνους κ.λπ. Εγγύηση 10 ετών σε ολόκληρη τη δομήτου αποσμητήρα.

Αγοράστε τώρα!.