Ηλεκτρικός φράχτης: Οι κάπροι καταστρέφουν τη γη σας; Με το Gemi λύνεις το πρόβλημά σου τώρα!

Ηλεκτρικός φράχτης: Οι κάπροι καταστρέφουν τη γη σας; Με το Gemi λύνεις το πρόβλημά σου τώρα!

Ο ηλεκτρικός φράκτης Gemi ανταποκρίνεται στην ανάγκη σας να αντιμετωπίσετε την καταστροφική δράση των αγριόχοιρων που καταστρέφουν τη γη σας.

Η παρουσία αγριόχοιρων αντιπροσωπεύει πραγματικό πρόβλημα τόσο για την ασφάλεια στους δρόμους όσο και για τη γεωργία που είναι ένα από τα δυνατά σημεία της οικονομίας μας.
Το έθνος μας είναι πολύ διάσημο στην πραγματικότητα για τη μεγάλη παρουσία μοναδικών προϊόντων στον κόσμο (προϊόντα DOP και IGP): κρασιά, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για να αναφέρουμε μόνο μερικά που δίνουν τη δυνατότητα εργασίας σε πολλές εταιρείες και που τίθενται σε κίνδυνο από το πρόβλημα της παρουσίας αγριόχοιρων.

Το πρόβλημα των αγριόχοιρων επηρεάζει προφανώς και τους μικροκαλλιεργητές, οι οποίοι βλέπουν σκληρή δουλειά μηνών και μηνών να καταστρέφεται με μια πτώση.

Η λύση που προσφέρει η Gemi Elettronica είναι ο ηλεκτρικός φράκτης, ο οποίος εγγυάται μια σταθερή και ασφαλή προστασία του εδάφους.

Στην πραγματικότητα, ένας ηλεκτρικός φράκτης για ζώα αποτελεί ένα «ψυχολογικό» φράγμα που επιτρέπει στα ζώα να φυλάσσονται εντός ή εκτός συγκεκριμένου χώρου. Ο ηλεκτρικός φράκτης σχεδιάστηκε με σκοπό να δημιουργήσει μια κατάσταση ασφάλειας: για τη γη, για τον άνθρωπο και για τα ίδια τα ζώα.

Η κατασκευή του ηλεκτρικού φράχτη γίνεται με τη σύνδεση του τροφοδοτικού στο καλώδιο αγωγού. 2 καλώδια ξεκινούν από το τροφοδοτικό: το κόκκινο που συνδέεται με τον ηλεκτρικό φράκτη και το μαύρο, στην αντίθετη πλευρά, για γείωση. Η γείωση πρέπει να γίνει με το κιτρινοπράσινο καλώδιο συνδεδεμένο σε 3 γαλβανισμένους πόλους που βρίσκονται σε απόσταση 3 μέτρων ο ένας από τον άλλο και εισάγονται στο έδαφος σε βάθος 80 cm. Στην αντίθετη πλευρά με το έδαφος, τότε ξεκινάμε με τον φράχτη που πρέπει να γίνει σε κλειστό κύκλωμα. Οι πόλοι του ηλεκτρικού φράχτη πρέπει να είναι τοποθετημένοι σε απόσταση 4/5 μέτρων μεταξύ τους.

Η Gemi Elettronica για τον ηλεκτρικό φράχτη έχει σκεφτεί κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει ο πελάτης. Στην πραγματικότητα, είναι διαθέσιμα αρκετά μοντέλα Energisers.

Παράγονται από την Gemi:
E / 220 τροφοδοτικό για φράχτες που τροφοδοτείται μόνο από το δίκτυο 220 volt

Πρόκειται για ένα μοντέλο πολύ χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, για την ακρίβεια υπολογίζεται ότι είναι περίπου 6w. Συνιστάται για φράχτες κοντά σε δίκτυο 220 volt, με επέκταση που δεν υπερβαίνει τα 2 km.
Εξαιρετικά ισχυρό E / 220 τροφοδοτικό για φράχτες που τροφοδοτείται μόνο από το δίκτυο 220 volt

Συνιστάται για φράχτες κοντά σε δίκτυο 220 volt, με προέκταση που δεν υπερβαίνει τα 7/8 km.
Ενεργοποιητής B12 / 2 που τροφοδοτείται από μπαταρία 12 volt

Είναι πολύ ισχυρό, με πολύ χαμηλή απορρόφηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μπαταρία αυτοκινήτου 12 Volt. Συνιστάται η χρήση μιας πολύ κοινής μπαταρίας αυτοκινήτου 12V 40AH για αυτόν τον τύπο τροφοδοτικού.

Είναι δυνατός ο συνδυασμός του τροφοδοτικού B12 / 2 με το ηλιακό πάνελ, το οποίο λειτουργεί ως φορτιστής μπαταρίας, ώστε να έχετε αδιάκοπη χρήση του ενεργοποιητή χωρίς παρέμβαση χειριστή.
Ενεργοποιητής 9volt / 220 Volt

Η μπαταρία έχει τρεις διαφορετικές δυνάμεις για εξοικονόμηση ενέργειας σε μικρούς φράχτες. Τροφοδοτείται τόσο από μπαταρία 9 volt 90 ah όσο και από δίκτυο 220 volt μέσω τροφοδοτικού.

Στη μέγιστη ισχύ, περισσότερα από 10 εκτάρια γης μπορούν να περιφραχτούν. Όταν τροφοδοτείται από 220 βολτ είναι ακόμα πιο ισχυρό και καταναλώνει μόνο 5 watt ηλεκτρικής ενέργειας.

Το Gemi energiser για ηλεκτρικούς φράχτες είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο CEI EN 60335-2-76 που είναι ειδικό για αυτόν τον τύπο προϊόντος.
Εκτός από το Energizer, είναι επίσης απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το σύρμα αγωγού και τους μονωτές για ξύλινους στύλους (φωτογραφία αριστερά) ή για σιδερένια κοντάρια (φωτογραφία δεξιά).
Για το πρόβλημα των αγριόχοιρων καλό είναι να χρησιμοποιήσετε το σύρμα μολύβδου 6mm, το οποίο χαρακτηρίζεται από την παρουσία 8 συρμάτων μολύβδου.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής 3 διαφορετικών τύπων μήκους σύρματος ανάλογα με τις ανάγκες (250m, 500m, 1000m).
Για τα μικρότερα ζώα, από την άλλη πλευρά, είναι δυνατή η χρήση του καλωδίου μολύβδου 4 mm που έχει 6 καλώδια μολύβδου στο εσωτερικό ή του καλωδίου μολύβδου 2,2 mm που αποτελείται από 4 καλώδια μολύβδου.

Όλα τα αγώγιμα σύρματα έχουν μεταξύ των χαρακτηριστικών τους ισχυρή αντοχή εφελκυσμού και ισχυρή αντοχή στον παγετό.
Με τον ηλεκτρικό φράχτη Gemi μπορείτε επιτέλους να χαλαρώσετε και να αφοσιωθείτε πλήρως στη δουλειά σας, χωρίς τον κίνδυνο να καταστραφεί από αγριογούρουνα.

Το πρόβλημα των αγριόχοιρων είναι πλέον μια κοινή μάστιγα και ο ηλεκτρικός φράκτης, που σχεδιάστηκε και πωλήθηκε από την Gemi Elettronica, αντιπροσωπεύει τη λύση.

Η γκάμα προϊόντων της ηλεκτρικής περιφράξεως της Gemi

Στην Gemi, την εταιρεία μας, μπορείτε να βρείτε όχι μόνο μια εκτενή επιλογή αγωγούς για ηλεκτρική περίφραξη, αλλάκαι μιαευρεία γκάμα ηλεκτροφυσικών,προσφέροντας ακόμα και 5 διαφορετικούς τύπους, καθένας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά καιμοναδικά πλεονεκτήματα:

Ηλεκτροφυσικοί με ρεύμα 220V με τέλεια και ασφαλή λειτουργία γιαπεριφράξεις μέχρι 5χλμ;

Ηλεκτροφυσικός με ρεύμα 220V με τέλεια και ασφαλή λειτουργία γιαπεριφράξεις μέχρι 8χλμ;

Ηλεκτροφυσικός με μπαταρία 12V/220V με τέλεια και ασφαλή λειτουργίαγια περιφράξεις μέχρι5χλμ και 6J;

Ηλεκτροφυσικός με μπαταρία 12V/220V εξοπλισμένος με 2 μπαταρίες μετέλεια και ασφαλήλειτουργία για περιφράξεις μέχρι 5χλμ και 6J;

Ηλεκτροφυσικός με μπαταρία 12V/220V εξοπλισμένος με ηλιακό πάνελ μετέλεια και ασφαλήλειτουργία για περιφράξεις μέχρι 5χλμ και 6J.

Επιπλέον, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα καλωδίων και ταινιών ηλεκτροφυσικής υψηλής ποιότητας,μαζί με μονωτές πουσχεδιάστηκαν για να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε μορφή υποστήριξης επιλέξετε για τηνηλεκτρική σας περίφραξη:

Μονωτές για ξύλινους κορμούς;

Μονωτές για σιδηροκορμούς;

Μονωτής με διπλό γάντζο;

Βιδώνει και ξεβιδώνει μανδρίνος για μονωτές.

Στην Gemi ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό χάρη στην πεντηκονταετή μας εμπειρία στον τομέα καιτην ικανότητά μας ναπαρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη. Η προσοχή μαςστον πελάτη είναι μανιακή,παρέχοντας πλήρη υποστήριξη από τη στιγμή της αγοράς που δεν σταματά με την αγορά. Είμαστεδιαθέσιμοι τηλεφωνικά στο+390287165556, στη συνομιλία ή μέσω ηλεκτρονικούταχυδρομείου.

Τα πλεονεκτήματα της αγοράς από την Gemi

  1. Δωρεάν επιστροφή εντός 100 ημερών;
  2. Γρήγορη αποστολή παγκοσμίως
  3. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από εμάς στην Ιταλία με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες;
  4. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τους νόμους ασφαλείας και διαθέτουν πιστοποίηση;
  5. Έχουμε πάνω από 5000 κριτικές στον πιο σημαντικό παγκοσμίως ιστότοπο κριτικών:Trustpillot;
  6. Η τετρακονταετής εμπειρία μας είναι πλήρως στη διάθεσή σας.
  7. Έχουμε σχεδόν 1000 βιντεοκριτικές στην πλατφόρμα βιντεοκριτικών TrustVideos, στις οποίεςπεριλαμβάνονται βίντεομαρτυρίες χρηστών.

Αγοράστε τώρα!.