Το τζάκι σας καπνίζει; Ο ανεμιστήρας καμινάδας Gemi είναι η οριστική λύση για το κάπνισμα στο σπίτι

Το τζάκι σας καπνίζει; Ο ανεμιστήρας καμινάδας Gemi είναι η οριστική λύση για το κάπνισμα στο σπίτι

Ο ανεμιστήρας καμινάδας Gemi επιτρέπει την πλήρη απομάκρυνση του καπνού από το σπίτι.
Από το βίντεο, ο πελάτης μας δείχνει πώς ο ανεμιστήρας καμινάδας Gemi καταφέρνει να τραβήξει αθόρυβα τον καπνό, εξαλείφοντας εντελώς την παρουσία του στο σπίτι και επομένως και τις δυσάρεστες λατρείες που προκαλεί.
Ο πελάτης μας είναι απόλυτα ικανοποιημένος και ο λόγος είναι ξεκάθαρος από το βίντεο: δεν υπάρχει πια καπνός στο σπίτι.

Μπορούμε να δούμε την παρουσία του ρυθμιστή ταχύτητας του εξολκέα καμινάδας, ο οποίος σας επιτρέπει να επιλέξετε τη δύναμη αναρρόφησης που θέλετε περισσότερο.
Ο ρυθμιστής αποτελείται από έναν επιλογέα 6 ταχυτήτων, έναν διακόπτη on / off και μια ασφάλεια προστασίας τοποθετημένη στο κέντρο. Οι ταχύτητες του ρυθμιστή μπορούν να ρυθμιστούν από το ελάχιστο 1 έως το μέγιστο 6. ο πελάτης δείχνει πώς ο ανεμιστήρας καμινάδας Gemi εκτελεί τέλεια την εργασία του ακόμα και στην ταχύτητα 1.

Ο θόρυβος είναι πρακτικά μηδενικός στις πρώτες ταχύτητες και είναι πολύ ήσυχος ακόμα και σε υψηλότερες ταχύτητες. Με μια απλή τρύπα στον τοίχο, μπορεί να περάσει στο μπαλκόνι και να συνδέσει τον ρυθμιστή με τον ανεμιστήρα καμινάδας Gemi που βρίσκεται στη βεράντα. Η συναρμολόγηση είναι πολύ εύκολη στην εκτέλεση, μπορεί επίσης να γίνει μόνος σας.

Υπάρχουν επίσης εκπαιδευτικά βίντεο διαθέσιμα στο youtube σχετικά με τη συναρμολόγηση

Και αν ανησυχείτε ότι θα ρουφήξει και τη ζέστη από το τζάκι, μην ανησυχείτε? ο ανεμιστήρας καμινάδας Gemi έχει σχεδιαστεί για να αναρροφά μόνο τον καπνό, αναπαράγοντας από κάθε άποψη το φυσικό ρεύμα της γρίπης.

Στη βεράντα εμφανίζεται ο ανεμιστήρας της καμινάδας Gemi Copper. Χαρακτηρίζεται από κάλυμμα κινητήρα, από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304. το κάλυμμα του κινητήρα είναι από λαμαρίνα, βαμμένο με εποξειδική σκόνη σε σκούρο χάλκινο χρώμα με σφυρήλατο αποτέλεσμα που εγγυάται αντοχή στο χρόνο από ατμοσφαιρικούς παράγοντες.
Δεν είναι τυχαίο ότι η εγγύηση που παρέχεται για τον επαγγελματικό ανεμιστήρα χάλκινης καμινάδας Gemi είναι 15 χρόνια.
Βλέπουμε τον ανεμιστήρα (πάντα στην ταχύτητα 1) που λειτουργεί τέλεια και που σας επιτρέπει να λύσετε πλήρως το πρόβλημα του καπνίσματος στο σπίτι. Ανεμιστήρας επίσης από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, μοναδικός στο είδος του. Ο κινητήρας του ανεμιστήρα καμινάδας Gemi κατηγορίας h αντέχει στους 700 ° C, έτσι ώστε ακόμη και σε περίπτωση πυρκαγιάς ο ανεμιστήρας καμινάδας Gemi να μην πιάνει φωτιά. Υπάρχει η παρουσία του πλέγματος προστασίας, το οποίο όπως και ο ανεμιστήρας είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Ολόκληρη η εξωτερική δομή από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 είναι επιμεταλλωμένη με πραγματικό χαλκό και επομένως επιτρέπει εκτός από την αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και αντοχή στο αλάτι. Στη βάση βλέπουμε, πάλι σε χαλκό, τα ρυθμιζόμενα στηρίγματα από το ελάχιστο 20x20 έως το μέγιστο 43x43 χρήσιμα για την τοποθέτηση του ανεμιστήρα καμινάδας Gemi σε σωλήνες καυσαερίων με τετράγωνη ή ορθογώνια έξοδο (στην περίπτωση καπναγωγού είναι στρογγυλός , παρέχοντάς μας τη μέτρηση της διαμέτρου μπορούμε να δώσουμε τον στρογγυλό προσαρμογέα που θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε τον ανεμιστήρα καμινάδας Gemi). Σημειώνουμε το κουτί του συμπυκνωτή το οποίο στον ανεμιστήρα της Gemi επαγγελματική Χάλκινη καμινάδα τοποθετείται εξωτερικά και από το οποίο γίνεται η ηλεκτρική σύνδεση που οδηγεί στον ρυθμιστή ταχύτητας.

Το αποτέλεσμα είναι η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη μας.

Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί μόνο χάρη στον ανεμιστήρα καμινάδας Gemi, ένα πιστοποιημένο προϊόν που διαρκεί με τα χρόνια.

Μόνο με τον ανεμιστήρα καμινάδας Gemi μπορείτε να εξαλείψετε το πρόβλημα του καπνού στο σπίτι και επιτέλους να απολαύσετε το τζάκι σας.

Η Gemi Elettronica με τα προϊόντα της και το προσωπικό της έχει κύριο στόχο την επίλυση του προβλήματος του καπνίσματος στο σπίτι.

Μέσα στο σύμπαν των Gemi, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε την εκτενή συλλογή μας απόαποσμητήρες καπνοδόχωντζακιών, καθένας με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τις διάφορες ανάγκες τωνπελατών μας. Η αφοσίωσήμας στην αριστεία μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ποικιλίας μοντέλων, εξασφαλίζοντας ότι κάθελεπτομέρεια έχεισχεδιαστεί και φροντίσει προσεκτικά.

Αποσμητήρεςτζακιών "βασικοί": Αποσμητήρας καπνοδόχου για εκείνους που αναζητούναξιόπιστες καιαποδοτικές λύσεις, διαθέτουμε τη γραμμή μας από βασικούς αποσμητήρες τζακιού. Αυτά ταμοντέλα έχουν σχεδιαστεί γιανα προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση σε προσιτό κόστος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική αφαίρεσητου καπνού χωρίς να θέτουνσε κίνδυνο την ποιότητα.
Κύρια χαρακτηριστικά: 300 C° αναρρόφηση, 3 Χρόνια Εγγύηση και2500 M³/h ισχύςαναρρόφησης.

Αποσμητήρεςτζακιών "επαγγελματικοί": Αν αναζητάτε επαγγελματικές επιδόσεις,χαρακτηρισμένες απόακόμα μεγαλύτερη ισχύ και αξιοπιστία, οι επαγγελματικοί μας αποσμητήρες καπνοδόχου είναι ηιδανική επιλογή.
Κύριαχαρακτηριστικά: 700 C° αναρρόφηση, 6 Χρόνια Εγγύηση και 3800 M³/h ισχύς αναρρόφησης.

Η συλλογή μας επεκτείνεται επίσης σε μια ποικιλία αποσμητήρων κατασκευασμένων με υλικά υψηλήςποιότητας,συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και του χαλκού.

Αποσμητήρεςτζακιών"ανοξείδωτο χάλυβα": Οι αποσμητήρες από ανοξείδωτο χάλυβαενσωματώνουν μια μοντέρνακομψότητα και είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν τις προκλήσεις του χρόνου, προσφέρονταςαποτελεσματικήαναρρόφηση και κομψό στυλ.

Αποσμητήρας ηλεκτρικός με 6 ταχύτητες, σχεδιασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα Aisi304. Χάρη στη δομή του,ο αποσμητήρας αντέχει στη διάβρωση που προκαλείται από τους καιρικούς παράγοντες και τοαλάτι, για μεγαλύτερηδιάρκεια ζωής. Ισχύς κινητήρα 3800m³/h, εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέγεθος καπνοδόχου.Αντέχει σε θερμοκρασίες έως700°, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αποσμητήρες τζακιών"χαλκός": Από την άλλη, οι αποσμητήρες από χαλκό όχι μόνοαντανακλούν κλασική ομορφιά,αλλά διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά αντοχής στον χρόνο.
Ο αποσμητήρας καπνοδόχου σεχαλκό είναι το ανώτερομοντέλο των ηλεκτρικών αποσμητήρων της Gemi. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανοξείδωτοχάλυβα Aisi 304, για νααντέξει τους καιρικούς παράγοντες και το αλάτι. Προσεγμένη αισθητική με επένδυση χαλκού.Όπως το επαγγελματικόμοντέλο "μαύρη κεφαλή", αναρροφά 3800m³/h και αντέχει έως και 700°. Εγγυημένη επίλυση τουπροβλήματος του καπνού.Ιδανικός για τζάκια, σόμπες, μπάρμπεκιου, φούρνους κ.λπ. Εγγύηση 10 ετών σε ολόκληρη τη δομήτου αποσμητήρα.

Αγοράστε τώρα!.