Προβλήματα καπνού με την καμινάδα: ποιες είναι οι αιτίες αυτού του προβλήματος;

Προβλήματα καπνού με την καμινάδα: ποιες είναι οι αιτίες αυτού του προβλήματος;

Ας μάθουμε πώς να λύσουμε το πρόβλημα καπνού με την καμινάδα με ασφαλή και απλό τρόπο χωρίς να κάνουμε δομικές αλλαγές στην καμινάδα ...

Οι κύριες αιτίες που επηρεάζουν τη σωστή λειτουργία ενός τζακιού είναι πολλές, αναφέρουμε τις πιο συνηθισμένες:

Καυσαερίων δεν έχει σωστές διαστάσεις.
κρύο μη μονωμένο καπναγωγό.
καμινάδα με στροφές?
έλλειψη αέρα μέσα στις εγκαταστάσεις.
αντίθετος άνεμος?
κακοφτιαγμένη καμινάδα?
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που επηρεάζουν τη σωστή λειτουργία της καμινάδας, σε αυτά προστίθενται πολλά άλλα δευτερεύοντα που μαζί δυσκολεύουν την επίλυση του προβλήματος του καπνού της καμινάδας, για παράδειγμα:

η θερμική κατάθλιψη, που προκύπτει από τη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού της καμινάδας·
η δυναμική κατάθλιψη με την οποία ο άνεμος δρα απευθείας στην καμινάδα προκαλώντας, στην πραγματικότητα, τη δυσλειτουργία του συστήματος βύθισης.
Σε όλα αυτά τα προβλήματα προστίθενται προβλήματα τοποθέτησης της καμινάδας στην πιο κρύα περιοχή του κτιρίου, ή ακόμα και η γρίπη που περνά έξω από το κτίριο...

Η ασφαλής λύση που σας επιτρέπει να λύσετε οριστικά το πρόβλημα του καπνού από την καμινάδα, τη σόμπα, το μπάρμπεκιου, τη σόμπα τζακιού, τον φούρνο, είναι η εγκατάσταση ενός ηλεκτρικού απορροφητήρα καμινάδας που εγγυάται συνεχή ροή των αναθυμιάσεων χωρίς να διαχέει θερμότητα.

Σε αντίθεση με ό,τι ακούτε από άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με τον κλάδο, παραδόξως, ένα παραδοσιακό τζάκι μπορεί σε κάποιες στιγμές να έχει επίσης υπερβολικό ρεύμα που σημαίνει διασπορά θερμότητας.

Χάρη στην εγκατάσταση του εξαγωγέα καμινάδας Gemi, το βύθισμα ελέγχεται και εξαλείφεται το πρόβλημα του καπνού από την καμινάδα: δεν θα έχουμε πλέον ξαφνικές πτώσεις ρεύματος και ούτε υπερβολική αναρρόφηση, καθώς χάρη στη μονάδα ελέγχου που παρέχεται, η οποία επιτρέπει μέσω ενός επιλογέα για να βρείτε τη βέλτιστη ταχύτητα, έχετε σταθερό ρεύμα χωρίς απώλεια θερμότητας.

Επιπλέον, χάρη στην εγκατάσταση του ανεμιστήρα καμινάδας Gemi, δεν θα έχουμε πλέον προβλήματα θορύβου.
Στην πραγματικότητα, από μια μελέτη που διεξήχθη από το ερευνητικό κέντρο Gemi, ένα τζάκι που λειτουργεί 8 μήνες το χρόνο χωρίς αναρροφητή που ελέγχει την αναρρόφηση, διαχέει 30 τοις εκατό περισσότερη ενέργεια από ένα τζάκι με αναγκαστική ηλεκτρική αναρρόφηση καθώς ελέγχεται το ρεύμα. συνεχώς χωρίς σκαμπανεβάσματα.

Ο ανεμιστήρας εξαγωγής Gemi είναι ο πιο ισχυρός στην αγορά, φτάνοντας έως και 3800 m / κυβική ώρα, αυτό επιτρέπει την επίλυση του προβλήματος του καπνού της καμινάδας στις χαμηλότερες ταχύτητες, εξαλείφοντας τον θόρυβο και επιτυγχάνοντας εξαιρετική αναρρόφηση ήδη στην πρώτη ταχύτητα.
Ο εξαγωγέας Gemi είναι ο μόνος που διαθέτει πατενταρισμένο κινητήρα κατηγορίας H με προστασία της μόνωσης της περιέλιξης του κινητήρα από κεραμικές ίνες, κάτι που επιτρέπει στον κινητήρα να προστατεύεται ακόμη και σε περίπτωση πυρκαγιάς στον καπναγωγό.

Ο ανεμιστήρας καμινάδας Gemi είναι μοναδικός στο είδος του. Με τα χρόνια, πολλές εταιρείες προσπάθησαν να αντιγράψουν το σύστημα προστασίας του κινητήρα με κακά συστήματα, όπως η τοποθέτηση υαλοβάμβακα γύρω από τον κινητήρα, κάνοντας την κατάσταση ακόμα χειρότερη. Αυτό, μάλιστα, δεν επιτρέπει στον κινητήρα να κρυώσει σωστά και επηρεάζει έντονα τη λειτουργία του σε υψηλές θερμοκρασίες.

Ο εξαγωγέας Gemi λύνει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με την κακή βύθιση της καμινάδας, εξουδετερώνοντας όλα τα πιθανά προβλήματα.

Η εγκατάσταση ενός εξολκέα Gemi σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε ξανά την ευχαρίστηση της χρήσης ενός τζακιού χωρίς προβλήματα καπνού.

Ανακαλύψτε τη γκάμα των προϊόντων μας και λύστε τα προβλήματα βύθισης της καμινάδας σας τώρα!

Οι ηλεκτρικοί ανεμιστήρες καμινάδας Gemi θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το βύθισμα, κάνοντας το πρόβλημα του καπνού της καμινάδας μια παλιά ανάμνηση.
Επαγγελματικό χάλκινο μοντέλο ανεμιστήρα καπνοδόχου

Πιστοποιημένο προϊόν σύμφωνα με το νόμο

10 χρόνια εγγύηση

ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ 3800 M³ / h

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ GEMI ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ H ΑΝΤΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 700 C°

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ 6 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Μέσα στο σύμπαν των Gemi, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε την εκτενή συλλογή μας απόαποσμητήρες καπνοδόχωντζακιών, καθένας με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τις διάφορες ανάγκες τωνπελατών μας. Η αφοσίωσήμας στην αριστεία μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ποικιλίας μοντέλων, εξασφαλίζοντας ότι κάθελεπτομέρεια έχεισχεδιαστεί και φροντίσει προσεκτικά.

Αποσμητήρεςτζακιών "βασικοί": Αποσμητήρας καπνοδόχου για εκείνους που αναζητούναξιόπιστες καιαποδοτικές λύσεις, διαθέτουμε τη γραμμή μας από βασικούς αποσμητήρες τζακιού. Αυτά ταμοντέλα έχουν σχεδιαστεί γιανα προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση σε προσιτό κόστος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική αφαίρεσητου καπνού χωρίς να θέτουνσε κίνδυνο την ποιότητα.
Κύρια χαρακτηριστικά: 300 C° αναρρόφηση, 3 Χρόνια Εγγύηση και2500 M³/h ισχύςαναρρόφησης.

Αποσμητήρεςτζακιών "επαγγελματικοί": Αν αναζητάτε επαγγελματικές επιδόσεις,χαρακτηρισμένες απόακόμα μεγαλύτερη ισχύ και αξιοπιστία, οι επαγγελματικοί μας αποσμητήρες καπνοδόχου είναι ηιδανική επιλογή.
Κύριαχαρακτηριστικά: 700 C° αναρρόφηση, 6 Χρόνια Εγγύηση και 3800 M³/h ισχύς αναρρόφησης.

Η συλλογή μας επεκτείνεται επίσης σε μια ποικιλία αποσμητήρων κατασκευασμένων με υλικά υψηλήςποιότητας,συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και του χαλκού.

Αποσμητήρεςτζακιών"ανοξείδωτο χάλυβα": Οι αποσμητήρες από ανοξείδωτο χάλυβαενσωματώνουν μια μοντέρνακομψότητα και είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν τις προκλήσεις του χρόνου, προσφέρονταςαποτελεσματικήαναρρόφηση και κομψό στυλ.

Αποσμητήρας ηλεκτρικός με 6 ταχύτητες, σχεδιασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα Aisi304. Χάρη στη δομή του,ο αποσμητήρας αντέχει στη διάβρωση που προκαλείται από τους καιρικούς παράγοντες και τοαλάτι, για μεγαλύτερηδιάρκεια ζωής. Ισχύς κινητήρα 3800m³/h, εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέγεθος καπνοδόχου.Αντέχει σε θερμοκρασίες έως700°, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αποσμητήρες τζακιών"χαλκός": Από την άλλη, οι αποσμητήρες από χαλκό όχι μόνοαντανακλούν κλασική ομορφιά,αλλά διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά αντοχής στον χρόνο.
Ο αποσμητήρας καπνοδόχου σεχαλκό είναι το ανώτερομοντέλο των ηλεκτρικών αποσμητήρων της Gemi. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανοξείδωτοχάλυβα Aisi 304, για νααντέξει τους καιρικούς παράγοντες και το αλάτι. Προσεγμένη αισθητική με επένδυση χαλκού.Όπως το επαγγελματικόμοντέλο "μαύρη κεφαλή", αναρροφά 3800m³/h και αντέχει έως και 700°. Εγγυημένη επίλυση τουπροβλήματος του καπνού.Ιδανικός για τζάκια, σόμπες, μπάρμπεκιου, φούρνους κ.λπ. Εγγύηση 10 ετών σε ολόκληρη τη δομήτου αποσμητήρα.

Αγοράστε τώρα!.