Ηλεκτρικός φράκτης για ζώα: πώς να τον φτιάξετε με γρήγορο, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο

Ηλεκτρικός φράκτης για ζώα: πώς να τον φτιάξετε με γρήγορο, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο

Ο ηλεκτρικός φράχτης είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά με τα χρόνια χάρη στην ευελιξία του.

Στην πραγματικότητα, ο ηλεκτρικός φράκτης μπορεί να κατασκευαστεί τόσο για την προστασία του κήπου σας για να κρατήσετε τα άγρια ​​ζώα έξω από αυτόν όσο και για την φύλαξη των δικών σας ζώων.

Το πρόβλημα της εισβολής άγριων ζώων μέσα σε έναν κήπο είναι πλέον ένα πολύ κοινό πρόβλημα. Μάλιστα, στην ημερήσια διάταξη βρίσκεται η καταστροφή των καλλιεργειών, τόσο μικρών κήπων όσο και καλλιεργειών μεγάλων αγροκτημάτων, λόγω της εισβολής αγριόχοιρων.

Άλλα άγρια ​​ζώα εκτός από τα αγριογούρουνα, που φημίζονται για την πρόκληση ζημιών στη γεωργία, είναι σίγουρα οι αλεπούδες, οι χοιρινοί ή τα ζαρκάδια. Είναι μια μάστιγα που προκαλεί σημαντικές ζημιές σε μια ολόκληρη οικονομία, που είναι η αγροτική και που είναι καθοριστική για την ισορροπία της χώρας μας.

Υπάρχουν εκείνοι που μπορεί να πιστεύουν ότι μπορούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα χτίζοντας τους κλασικούς φράχτες με πλαστικά δίχτυα, αλλά ζώα όπως τα αγριογούρουνα σίγουρα δεν εμποδίζονται από αυτά τα κόλπα, καθώς μπορούν να σκάψουν ή να τρυπήσουν το ίδιο το δίχτυ. Μπορείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας από αυτά τα ζώα μόνο δημιουργώντας έναν ηλεκτρικό φράχτη. Το ίδιο ισχύει αν θέλετε να κρατήσετε ζώα φάρμας όπως αγελάδες, άλογα, πόνι, πρόβατα, κότες ή χοίρους σε μια οριοθετημένη περιοχή.

Και οι δύο ενέργειες λοιπόν, προστασία χώρου από εισβολή ή φύλαξη χώρου από την έξοδο, μπορούν να υλοποιηθούν με την κατασκευή ηλεκτρικής περίφραξης.

Τα υλικά για την κατασκευή ενός σωστού ηλεκτρικού φράχτη είναι διαφορετικά αλλά σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι μερικά μπορούν να οριστούν ως «απαραίτητα».

Μεταξύ των υλικών που απαιτούνται για την κατασκευή ενός ηλεκτρικού φράχτη για την προστασία του κήπου σας ή για την φύλαξη των ζώων σας, έχουμε το τροφοδοτικό, το οποίο έχει ως αποστολή να τροφοδοτεί τον ίδιο τον φράκτη, το καλώδιο αγωγού με το οποίο δημιουργείται ο ηλεκτρικός φράκτης και οι μονωτές , που έχουν ως αποστολή να απομονώσουν την ηλεκτρική ροή από τους πόλους που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του ηλεκτρικού φράχτη.

Εκτός από τα υλικά που προαναφέρθηκαν, υπάρχουν και άλλα, ωστόσο πολύ σημαντικά, τα οποία έχουν διαφορετικές λειτουργίες. Ένα από αυτά είναι το κιτ για μονωμένες διόδους με ηλεκτρισμένο ελατήριο και μονωμένη λαβή ή το καλώδιο διέλευσης σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε υπόγεια διέλευση και άλλα.

Η Gemi Elettronica είναι σε θέση να παρέχει όλα τα υλικά που είναι χρήσιμα για τη δημιουργία ενός σωστού και κυρίως λειτουργικού ηλεκτρικού φράχτη (όπως φαίνεται από την ανασκόπηση βίντεο ενός πελάτη μας).
Οι συσκευές ενεργοποίησης για ηλεκτρικούς φράκτες διατίθενται τόσο σε μοντέλα με ρεύμα 220V όσο και σε μοντέλο διπλής ισχύος (ρεύμα 220V ή μπαταρία 12V).

Η επιλογή του σύρματος αλλάζει ανάλογα με τον λόγο για τον οποίο κατασκευάστηκε ο φράκτης: εάν ο φράκτης είναι κατασκευασμένος για να αμύνεται από αγριόχοιρους, το ιδανικό είναι το τμήμα 6 mm², εάν αντ' αυτού πρόκειται να δημιουργηθεί ένας ηλεκτρικός φράκτης για τη διατήρηση των ζώων φάρμας μπορεί να επιλέξει 2,2 mm² ή 4 mm².

Για τους μονωτές, από την άλλη, διατίθενται τόσο αυτοί με βίδες για ξύλινους στύλους όσο και αυτοί για σιδερένια κοντάρια, και τα δύο με μοναδικά στον κόσμο χαρακτηριστικά.

Η Gemi Elettronica έχει μια μακρά ιστορία πίσω της στον κόσμο των ηλεκτρικών περιφράξεων, τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το νόμο και ξεκάθαρα κατασκευασμένα στην Ιταλία.

Η Gemi Elettronica είναι η καλύτερη λύση για την κατασκευή ηλεκτρικού φράχτη για την προστασία του κήπου ή για την φύλαξη των ζώων σας!

Η γκάμα προϊόντων της ηλεκτρικής περιφράξεως της Gemi

Στην Gemi, την εταιρεία μας, μπορείτε να βρείτε όχι μόνο μια εκτενή επιλογή αγωγούς για ηλεκτρική περίφραξη, αλλάκαι μιαευρεία γκάμα ηλεκτροφυσικών,προσφέροντας ακόμα και 5 διαφορετικούς τύπους, καθένας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά καιμοναδικά πλεονεκτήματα:

Ηλεκτροφυσικοί με ρεύμα 220V με τέλεια και ασφαλή λειτουργία γιαπεριφράξεις μέχρι 5χλμ;

Ηλεκτροφυσικός με ρεύμα 220V με τέλεια και ασφαλή λειτουργία γιαπεριφράξεις μέχρι 8χλμ;

Ηλεκτροφυσικός με μπαταρία 12V/220V με τέλεια και ασφαλή λειτουργίαγια περιφράξεις μέχρι5χλμ και 6J;

Ηλεκτροφυσικός με μπαταρία 12V/220V εξοπλισμένος με 2 μπαταρίες μετέλεια και ασφαλήλειτουργία για περιφράξεις μέχρι 5χλμ και 6J;

Ηλεκτροφυσικός με μπαταρία 12V/220V εξοπλισμένος με ηλιακό πάνελ μετέλεια και ασφαλήλειτουργία για περιφράξεις μέχρι 5χλμ και 6J.

Επιπλέον, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα καλωδίων και ταινιών ηλεκτροφυσικής υψηλής ποιότητας,μαζί με μονωτές πουσχεδιάστηκαν για να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε μορφή υποστήριξης επιλέξετε για τηνηλεκτρική σας περίφραξη:

Μονωτές για ξύλινους κορμούς;

Μονωτές για σιδηροκορμούς;

Μονωτής με διπλό γάντζο;

Βιδώνει και ξεβιδώνει μανδρίνος για μονωτές.

Στην Gemi ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό χάρη στην πεντηκονταετή μας εμπειρία στον τομέα καιτην ικανότητά μας ναπαρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη. Η προσοχή μαςστον πελάτη είναι μανιακή,παρέχοντας πλήρη υποστήριξη από τη στιγμή της αγοράς που δεν σταματά με την αγορά. Είμαστεδιαθέσιμοι τηλεφωνικά στο+390287165556, στη συνομιλία ή μέσω ηλεκτρονικούταχυδρομείου.

Τα πλεονεκτήματα της αγοράς από την Gemi

  1. Δωρεάν επιστροφή εντός 100 ημερών;
  2. Γρήγορη αποστολή παγκοσμίως
  3. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από εμάς στην Ιταλία με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες;
  4. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τους νόμους ασφαλείας και διαθέτουν πιστοποίηση;
  5. Έχουμε πάνω από 5000 κριτικές στον πιο σημαντικό παγκοσμίως ιστότοπο κριτικών:Trustpillot;
  6. Η τετρακονταετής εμπειρία μας είναι πλήρως στη διάθεσή σας.
  7. Έχουμε σχεδόν 1000 βιντεοκριτικές στην πλατφόρμα βιντεοκριτικών TrustVideos, στις οποίεςπεριλαμβάνονται βίντεομαρτυρίες χρηστών.

Αγοράστε τώρα!.