Φεύγει καπνός από το τζάκι ή το μπάρμπεκιου σας; Το Gemi Smoke Extractor είναι η λύση.

Φεύγει καπνός από το τζάκι ή το μπάρμπεκιου σας; Το Gemi Smoke Extractor είναι η λύση.

Το Gemi Smoke Extractor είναι η μοναδική πιστοποιημένη λύση που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του καπνού από τον καμινάδα στο σπίτι.

Ο Σαλβατόρε από την Κατάνια έχει ένα τζάκι στο εξοχικό του σπίτι που χρησιμοποιεί ως μπάρμπεκιου. Πριν αγοράσει το Gemi Smoke Extractor, αντιμετώπιζε προβλήματα ρεύματος. Το αναμμένο τζάκι έκανε ολόκληρο το διαμέρισμα αναπόδραστα. Ωστόσο, μετά την αγορά του Gemi Smoke Extractor, ο πελάτης επιλύει όλα τα προβλήματα καπνού που προκαλούνται από το τζάκι.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και ο πελάτης είναι πλήρως ικανοποιημένος.

Αξίζει να σημειωθεί το μεγάλο ύψος της καμινάδας, αλλά παρά ταύτα, το Gemi Smoke Extractor εξακολουθεί να μπορεί να εκτελεί το έργο του τέλεια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ανεπανάληπτο, καθώς το πρόβλημα καπνού που προκαλεί το μπάρμπεκιου έχει λυθεί πλήρως.

Μπορείτε να δείτε την απίστευτη διαφορά στα αποτελέσματα όταν το Gemi Smoke Extractor είναι ενεργό (φωτογραφία αριστερά) σε σύγκριση με όταν είναι απενεργοποιημένο (φωτογραφία δεξιά).
Όταν είναι ενεργοποιημένο, το Gemi Smoke Extractor επιλύει πλήρως το πρόβλημα, ενώ όταν είναι απενεργοποιημένο, ο καπνός επιστρέφει. Ο καπνός αφαιρείται αποτελεσματικά από το Gemi Smoke Extractor, αφαιρώντας τον όλον από το σπίτι και κάνοντας το τζάκι πλήρως χρησιμοποιήσιμο τέλος.
Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το Gemi Smoke Extractor μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα με κλειστές πόρτες και παράθυρα, το οποίο είναι κρίσιμο, ειδικά τους κρύους χειμερινούς μήνες όταν συνήθως χρησιμοποιούνται τα τζάκια.

Ο πελάτης μας ενεργοποιεί τον ρυθμιστή ταχύτητας (που επιτρέπει την προσαρμογή της δύναμης αναρρόφησης από ένα ελάχιστο 1 έως ένα μέγιστο 6) απευθείας στην έκτη ταχύτητα, που βοηθάει και στον φωτισμό της φωτιάς. Παρατηρείται ότι το Gemi Smoke Extractor είναι αποτελεσματικό ακόμα και όταν η ισχύς μειώνεται στο 4. Έχει σχεδιαστεί να είναι απόλυτα αποτελεσματικό σε οποιαδήποτε ταχύτητα.

Το Gemi Smoke Extractor εγκατεστημένο στη στέγη, στην έξοδο της καμινάδας, διαθέτει ρυθμιζόμενες βάσεις για τετράγωνες ή ορθογώνιες εξόδους, όπως σε αυτήν την περίπτωση. Ακόμα και αν

Μέσα στο σύμπαν των Gemi, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε την εκτενή συλλογή μας απόαποσμητήρες καπνοδόχωντζακιών, καθένας με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τις διάφορες ανάγκες τωνπελατών μας. Η αφοσίωσήμας στην αριστεία μας οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ποικιλίας μοντέλων, εξασφαλίζοντας ότι κάθελεπτομέρεια έχεισχεδιαστεί και φροντίσει προσεκτικά.

Αποσμητήρεςτζακιών "βασικοί": Αποσμητήρας καπνοδόχου για εκείνους που αναζητούναξιόπιστες καιαποδοτικές λύσεις, διαθέτουμε τη γραμμή μας από βασικούς αποσμητήρες τζακιού. Αυτά ταμοντέλα έχουν σχεδιαστεί γιανα προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση σε προσιτό κόστος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική αφαίρεσητου καπνού χωρίς να θέτουνσε κίνδυνο την ποιότητα.
Κύρια χαρακτηριστικά: 300 C° αναρρόφηση, 3 Χρόνια Εγγύηση και2500 M³/h ισχύςαναρρόφησης.

Αποσμητήρεςτζακιών "επαγγελματικοί": Αν αναζητάτε επαγγελματικές επιδόσεις,χαρακτηρισμένες απόακόμα μεγαλύτερη ισχύ και αξιοπιστία, οι επαγγελματικοί μας αποσμητήρες καπνοδόχου είναι ηιδανική επιλογή.
Κύριαχαρακτηριστικά: 700 C° αναρρόφηση, 6 Χρόνια Εγγύηση και 3800 M³/h ισχύς αναρρόφησης.

Η συλλογή μας επεκτείνεται επίσης σε μια ποικιλία αποσμητήρων κατασκευασμένων με υλικά υψηλήςποιότητας,συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και του χαλκού.

Αποσμητήρεςτζακιών"ανοξείδωτο χάλυβα": Οι αποσμητήρες από ανοξείδωτο χάλυβαενσωματώνουν μια μοντέρνακομψότητα και είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν τις προκλήσεις του χρόνου, προσφέρονταςαποτελεσματικήαναρρόφηση και κομψό στυλ.

Αποσμητήρας ηλεκτρικός με 6 ταχύτητες, σχεδιασμένος εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα Aisi304. Χάρη στη δομή του,ο αποσμητήρας αντέχει στη διάβρωση που προκαλείται από τους καιρικούς παράγοντες και τοαλάτι, για μεγαλύτερηδιάρκεια ζωής. Ισχύς κινητήρα 3800m³/h, εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέγεθος καπνοδόχου.Αντέχει σε θερμοκρασίες έως700°, σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αποσμητήρες τζακιών"χαλκός": Από την άλλη, οι αποσμητήρες από χαλκό όχι μόνοαντανακλούν κλασική ομορφιά,αλλά διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά αντοχής στον χρόνο.
Ο αποσμητήρας καπνοδόχου σεχαλκό είναι το ανώτερομοντέλο των ηλεκτρικών αποσμητήρων της Gemi. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανοξείδωτοχάλυβα Aisi 304, για νααντέξει τους καιρικούς παράγοντες και το αλάτι. Προσεγμένη αισθητική με επένδυση χαλκού.Όπως το επαγγελματικόμοντέλο "μαύρη κεφαλή", αναρροφά 3800m³/h και αντέχει έως και 700°. Εγγυημένη επίλυση τουπροβλήματος του καπνού.Ιδανικός για τζάκια, σόμπες, μπάρμπεκιου, φούρνους κ.λπ. Εγγύηση 10 ετών σε ολόκληρη τη δομήτου αποσμητήρα.

Αγοράστε τώρα!.