Ηλεκτρικός φράχτης για κατσίκες: Δείτε πώς να το φτιάξετε.

Ηλεκτρικός φράχτης για κατσίκες: Δείτε πώς να το φτιάξετε.

Ηλεκτρικός Φράχτης για Κατσίκες

Ένας ηλεκτρικός φράχτης για κατσίκες είναι μια περιοχή που χρησιμοποιείται για να περιορίσει τις κατσίκες. Αυτός ο τύπος φράχτη πρέπει να χτιστεί με προσοχή, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των κατσικιών και τις περιβαλλοντικές συνθήκες στις οποίες βρίσκονται.

Ο φράχτης πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να επιτρέπει στις κατσίκες να κινούνται ελεύθερα. Η κατασκευή ενός φράχτη κατσικιών πρέπει να ξεκινήσει με την επιλογή του πιο κατάλληλου χώρου. Είναι σημαντικό να επιλεγεί μια καλά αποστραγγιζόμενη περιοχή που δεν είναι επιρρεπή σε πλημμύρες ή ασταθές έδαφος. Επιπλέον, ο επιλεγμένος τόπος πρέπει να είναι προσβάσιμος στη μεταφορά για να διευκολυνθεί η είσοδος και εξοδος των ζώων.

Ο φράχτης κατσικιών πρέπει να χτίζεται με ανθεκτικά υλικά όπως ξύλο, μέταλλο ή σκυρόδεμα. Το μέγεθος του φράχτη θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των κατσικιών που θέλετε να περιορίσετε: γενικά, συνιστάται τουλάχιστον 2-3 τετραγωνικά μέτρα ανά ζώο.

Είναι επίσης σημαντικό να παρέχετε μια περιοχή όπου οι κατσίκες μπορούν να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν καλυμμένες από τον ήλιο και τη βροχή. Αυτή η περιοχή μπορεί να είναι ένα απλό κλουβί ή ένα κατάλληλο καταφύγιο.

Τέλος, είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε ένα σύστημα τροφοδοσίας και ποτίσματος που να ικανοποιεί τις ανάγκες των κατσικιών. Αυτό το σύστημα πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση και στον καθαρισμό για να διασφαλιστεί η υγεία των ζώων.

Συνολικά, ένας φράχτης κατσικιών είναι μια περιορισμένη περιοχή που πρέπει να χτιστεί με προσοχή για να εξασφαλιστεί το ευημερία των ζώων. Η επιλογή του τόπου, των υλικών και των διαστάσεων είναι όλοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την κατασκευή ενός αποτελεσματικού και λειτουργικού φράχτη.

Πόσο Υψηλός Πρέπει να Είναι ένας Φράχτης για Κατσίκες;

Ο φράχτης για κατσίκες πρέπει να είναι αρκετά υψηλός ώστε να αποτρέπει τις κατσίκες από το να πηδήσουν έξω. Κατά μέσο όρο, η συνιστώμενη ύψος ενός φράχτη για κατσίκες είναι τουλάχιστον 1,20 μέτρα. Ωστόσο, εάν οι κατσίκες είναι ιδιαίτερα ψηλές ή ευέλικτες, ενδέχεται να είναι απαραίτητο να αυ

Η γκάμα προϊόντων της ηλεκτρικής περιφράξεως της Gemi

Στην Gemi, την εταιρεία μας, μπορείτε να βρείτε όχι μόνο μια εκτενή επιλογή αγωγούς για ηλεκτρική περίφραξη, αλλάκαι μιαευρεία γκάμα ηλεκτροφυσικών,προσφέροντας ακόμα και 5 διαφορετικούς τύπους, καθένας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά καιμοναδικά πλεονεκτήματα:

Ηλεκτροφυσικοί με ρεύμα 220V με τέλεια και ασφαλή λειτουργία γιαπεριφράξεις μέχρι 5χλμ;

Ηλεκτροφυσικός με ρεύμα 220V με τέλεια και ασφαλή λειτουργία γιαπεριφράξεις μέχρι 8χλμ;

Ηλεκτροφυσικός με μπαταρία 12V/220V με τέλεια και ασφαλή λειτουργίαγια περιφράξεις μέχρι5χλμ και 6J;

Ηλεκτροφυσικός με μπαταρία 12V/220V εξοπλισμένος με 2 μπαταρίες μετέλεια και ασφαλήλειτουργία για περιφράξεις μέχρι 5χλμ και 6J;

Ηλεκτροφυσικός με μπαταρία 12V/220V εξοπλισμένος με ηλιακό πάνελ μετέλεια και ασφαλήλειτουργία για περιφράξεις μέχρι 5χλμ και 6J.

Επιπλέον, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα καλωδίων και ταινιών ηλεκτροφυσικής υψηλής ποιότητας,μαζί με μονωτές πουσχεδιάστηκαν για να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε μορφή υποστήριξης επιλέξετε για τηνηλεκτρική σας περίφραξη:

Μονωτές για ξύλινους κορμούς;

Μονωτές για σιδηροκορμούς;

Μονωτής με διπλό γάντζο;

Βιδώνει και ξεβιδώνει μανδρίνος για μονωτές.

Στην Gemi ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό χάρη στην πεντηκονταετή μας εμπειρία στον τομέα καιτην ικανότητά μας ναπαρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη. Η προσοχή μαςστον πελάτη είναι μανιακή,παρέχοντας πλήρη υποστήριξη από τη στιγμή της αγοράς που δεν σταματά με την αγορά. Είμαστεδιαθέσιμοι τηλεφωνικά στο+390287165556, στη συνομιλία ή μέσω ηλεκτρονικούταχυδρομείου.

Τα πλεονεκτήματα της αγοράς από την Gemi

  1. Δωρεάν επιστροφή εντός 100 ημερών;
  2. Γρήγορη αποστολή παγκοσμίως
  3. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από εμάς στην Ιταλία με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες;
  4. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τους νόμους ασφαλείας και διαθέτουν πιστοποίηση;
  5. Έχουμε πάνω από 5000 κριτικές στον πιο σημαντικό παγκοσμίως ιστότοπο κριτικών:Trustpillot;
  6. Η τετρακονταετής εμπειρία μας είναι πλήρως στη διάθεσή σας.
  7. Έχουμε σχεδόν 1000 βιντεοκριτικές στην πλατφόρμα βιντεοκριτικών TrustVideos, στις οποίεςπεριλαμβάνονται βίντεομαρτυρίες χρηστών.

Αγοράστε τώρα!.